Apoteka Cvejić
Korpa

NATURAL WEALTH DOUBLE C SERUM 30ML

NATURAL WEALTH DOUBLE C SERUM 30ML
NATURAL WEALTH DOUBLE C SERUM 30ML

Double C serum sadrži visokostabilizovani, patentirani vitamin C, prilagođen direktnoj primeni na kožu lica, koji svojim antioksidativnim delovanjem štiti kožu od štetnog delovanja slobodnih radikala, sprečavajući prevremeno starenje kože. Svakodnevna primena Double C™ seruma smanjuje izražajnost bora, a kožu čini vidljivo čvršćom i blistavijom. Double C serum je lagane teksture, lako se nanosi i brzo upija, kožu hidrira i neguje, pa joj daje mladalački i osveženi izgled.

  • Visoka stabilnost i produženo delovanje

Vitamin C u Double C serumu stabilizovan je glukozom na drugom ugljenikovom atomu askorbinske kiseline. Glukoza štiti vitamin C od visokih temperatura, širokog raspona pH vrednosti, metalnih jona i drugih mehanizama degradacije.

  • Smanjena pigmentacija kože

Vitamin C u Double C serumu ciljano deluje na ključne korake u sintezi melanina kao i na postojeći melanin i time smanjuje pigmentacije kože.

  • Zaštita od fotostarenja

Vitamin C u Double C serumu štiti površinske, ali i dublje slojeve kože od štetnih uticaja slobodnih radikala koje generišu sunčevo zračenje, duvanski dim, kao i različiti izduvni gasovi u okolini, a koji oštećujući DNK i kolagen dovode do ubrzanog starenja kože.

Primena: 

Serum se nanosi direktno na kožu lica i vrata ujutru i uveče pre primene dnevne ili noćne kreme. Pre svake upotrebe potrebno je promućkati bočicu.

Pakovanje: 30 ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.440,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 28306