Apoteka Cvejić
Korpa

MYCOSAN SET SERUM I TURPIJA

MYCOSAN SET SERUM I TURPIJA
MYCOSAN SET SERUM I TURPIJA

Mycosan set se koristi za lečenje i prevenciju gljivica na noktima. U tubici sa četkicom se nalazi bioaktivni serum, vrlo lako i jednostavno se nanosi na oboleli nokat. Mycosan set sadrži: Aplikator u obliku četkice, koji je jednostavan za korišćenje i sadrži patentirani serum za nokte, deset turpija za nokte za jednokratnu upotrebu sa grubom i glatkom stranom, uputstvo za upotrebu koje sadrži detaljne informacije o gljivičnoj infekciji noktiju i savete za efikasno lečenje, lični Mycosan dnevnik za praćenje efikasnosti lečenja.

Mycosan set je sigurno rešenje kako za lečenje tako i za prevenciju gljivica na noktima. On deluje kao fizička barijera na spoljašnjem okruženju gde gljivica preživljava i razmnožava se. On sprečava da gljivica raste unutar nokta i na taj način se sprečava dalja zaraza. Zaštitni film štiti nokat i od mehaničkih povreda pa se dodasto sprečavaju uslovi za rast mikroorganizama.

Upotreba:

Ukoliko su nokti nalakirani, skinuti lak, potom dobro oprati i osušiti noge. Jednom u toku nedelje blago isturpijati zahvaćeni nokat priloženom turpijom. Upotrebljenu turpiju baciti i svaki naredni put koristiti novu kako bi se sprečilo dalje širenje zaraze. Malu količinu Mycosana naneti na oboleli nokat dva puta dnevno u trajanju od najmanje 4 nedelje. Nakon nanošenja ostaviti par minuta da se osuši. Bilo bi poželjno mazati i zdrave nokte kako bi se izbeglo dalje širenje gljivica. Kad se terapija od 4 nedelje završi, treba nastaviti primenu narednih 8 nedelja, jednom dnevno kako bi nokat dobio zdrav izgled. Mogu ga koristiti odrasli i deca starija od 4 godine.

Pakovanje: Bočica sa serumom i aplikatorom, 10 turpija

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.875,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12852