Apoteka Cvejić
Korpa

MULTI MAM KOMPRESE A12

MULTI MAM KOMPRESE A12
MULTI MAM KOMPRESE A12

Multi-Mam komprese daju olakšanje kod bolnih neprijatnosti koje se javljaju u periodu dojenja (kao što su otok i osetljivost). Ove pojedinačne komprese stvaraju vlažne uslove za proces zarastanja, sprečavaju infekcije i neguju predeo bradavice. Komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne bradavice, poboljšavaju stanje kože, smanjuju oticanje i sprečavaju infekciju.Svaka kompresa impregnirana je bioaktivnim gelom.Gel se ne mora ukloniti pre dojenja. Za bebu je prijatno slatkog ukusa.Multi-Mam Compresses formira mekan i udoban uložak na bradavici i stvara optimalne uslove za proces prirodnog zaceljivanja.Tanka najlonska prevlaka sprečava ostavljanje mrlja na vešu.Multi-Mam Compresses su idealno prilagođene tretiranju tegoba sa bradavicama koje su posledica dojenja.

Sastav: ekstrakt Aloja (Aloe Barbadensis Extract) , glicerin,(biljnog porekla), ksantan guma, unakrsni polimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, kaprilil glikol.

*2QR  osnovni sastojak proizvoda je patentirani bioaktivni polisaharid, EP 1 323 738 A1, WO 03/055918M

Način primene: Otvorite kesicu, razvijte presavijenu kompresu i postavite je impregniranom stranom na bradavicu. Ostavite kompresu da stoji onoliko dugo koliko želite, ali ne kraće od 5 minuta. Ponovite postupak, najmanje dva puta dnevno, sve dok vaše tegobe ne prestanu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.573,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12789