Apoteka Cvejić
Korpa

MULTI GYN LIQUIGEL 30ML

MULTI GYN LIQUIGEL 30ML
MULTI GYN LIQUIGEL 30ML

MULTI GYN LIQUIGEL je vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.

Delovanje: trenutno suzbija suvoću vagine i pospešuje prirodno vlaženje, dovodi u optimalno stanje tkivo vagine, sprečava iritaciju i predstvalja odlično sredstvo za lubrikaciju, prirodan, bezbedan i štiti vaginalnu floru. Koristi se u procesu prirodnog zarastanja tkivnih oštećenja na intimnom području (npr. nakon porođaja ili nakon operacije). Prikladan je i za profesionalnu upotrebu kod ginekoloških pregleda.

Sastav: Multi-Gyn Liquigel sadrži preko 25 % 2QR kompleksa.

Ostale komponente su: biljni glicerin, prirodno sredstvo za zgušnjavanje ksantan guma i prirodni regulator (osmoregulator) ćelijske tečnosti, betain.

Način primene: Operite ruke i vrhovima prstiju nanesite Multi-Gyn Liquigel na usmine i oko otvora vagine.  Možete ga naneti u bilo kom trenutku i onoliko često koliko je potrebno da bi se postigao osećaj ugodnosti.  Gel se lako uklanja vlažnim peškirom i ne ostavlja mrlje. Posle nanošenja Multi-Gyn Liquigel može vam stvoriti osećaj toplote i lakog peckanja, što je potpuno normalno i nestaće za nekoliko minuta.

Napomena: Multi-Gyn Liquigel nije sredstvo za kontracepciju i ne sadrži spermicide. Međutim, uticaj na aktivnost spermatozoida nije ispitana. Multi-Gyn Liquigel može se upotrebljavati tokom trudnoće i dojenja bez ikakvih ograničenja. Multi-Gyn Liquigel ne sadrži konzervanse, hormone, silikone, sastojke životinjskog porekla, jake hemijske supstance ili parfeme i potpuno je bezopasan, čak i ako se proguta. Nije mastan, ne ostavlja fleke i rastvara  se u vodi. Ne utiče na  tampone i kondome.

Pakovanje: 30ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.051,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12784