Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

MOLLER'S TOTAL KAPSULE A28

MOLLER'S TOTAL KAPSULE A28
MOLLER'S TOTAL KAPSULE A28

Dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina

Möller's Total je složen dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i vitamine, minerale i antioksidante. Svi korisni sastojci Möller's Total proizvoda su od izuzetnog značaja za pravilno funkcionisanje našeg organizma i pomažu u održavanju dobrog zdravlja u svakoj životnoj dobi.

Möller's Total sadrži:

-EPA i DHA Omega-3 masne kiseline koje podržavaju pravilno funkcionisanje srca DHA masna kiselina podržava pravilno funkcionisanje mozga i očiju

-Möller's Total takođe sadrži niz vitamina i minerala, uključujući vitamine A, B, C, D i E koji podržavaju pravilno funkcionisanje imunog sistema, imaju antioksidativno dejstvo, doprinose boljem funkcionisanju srca i mozga, pomažu vid i jačaju kosti.

-Jedno Möller's Total pakovanje sadrži 28 dnevnih doza od kojih se svaka sastoji od jedne kapsule koja sadrži Omega-3 masne kiseline i jedne tablete koja sadrži vitamine, minerale i antioksidante.

Möller's Total je dijetetski proizvod koji u jednoj dnevnoj dozi sadrži idealnu kombinaciju Omega-3 masnih kiselina, vitamina, minerala i antioksidanata.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.585,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 33114