Apoteka Cvejić
Korpa

MEL-OP E MELEM 150G

MEL-OP E MELEM 150G
MEL-OP E MELEM 150G

Mel-op E melem veoma brzo i efikasno deluje na opekotine prvog stepena. Čim se stavi na ozleđeno mesto, bol se smanji i crvenilo veoma brzo nestane. Odličan rezultat pokazuje u otklanjanju ožiljaka koji su nastali nakon opekotina i drugih povreda.

Sastav:

  • ekstrakti lekovitih biljaka
  • podloga u kojoj se nalazi nerafinisano maslinovo ulje

Upotreba:

  • Primena kod opekotina: Osoba koja nanosi melem mora prvo detaljno i temeljno da opere ruke i steriliše alkoholom.  Melem se upotrebljava kod tek nastalih opekotina, gde je na opečenom mestu ostala nepovredjena koža zahvaćena jačim crvenilom. Tamponom vate ili tuferom od gaze opečeno mesto natopiti melemom, tako da opekotina bude stalno pod dejstvom melema, sve dok se crvenilo ne izgubi. Bol nestaje odmah po stavljanju melema, koja se smiri kada se izgubi crvenilo, što može da traje 2 do 4 sata od momenta kada je melem stavljen.
  • Primena kod ožiljaka i keloida: Keloide i ožiljke oprati mlakom vodom dečijim ili glicerinskim sapunom, a zatim to mesto osušiti čistim peškirom. Natopiti melemom i vrhovima prstiju blago masirati 5 do 10 minuta uz povremeno dodavanje melema. Ovo činiti ujutru i uveče pre spavanja. Kod starijih ožiljaka i keloida postupak je isti, samo što masaža traje 20 do 30 minuta uz primenu snažnije masaže.
  • U oba slučaja uveče pre spavanja na ožiljke i keloide staviti četvorostruku gazu natopljenu melemom i fiksirati je zavojem ili flasterom i tako provesti noć. Dužina trajanja terapije zavisi starosti i veličine ožiljka.

Pakovanje: 150g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.271,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 12507