Apoteka Cvejić
Korpa

MULTI ESSENSE MAGNEZIJUM 400+B KOMPLEKS KESICE A20

MAGNEZIJUM 400+B KOMPLEKS KESICE A20
SUPER CENA
MULTI ESSENSE MAGNEZIJUM 400+B KOMPLEKS KESICE A20

Delovanje:

Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.

Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izvori magnezijuma su, na primer, proizvodi od celog zrna, mlečni proizvodi i mnoge vrste povrća. Pri njihovoj obradi (npr. Kuvanje povrća) mora se voditi računa da ne dođe do prekomernog gubitka magnezijuma. Jednostrana dijeta (previše masti i proteina, previše alkohola) ili fizički stres (npr. Sportske aktivnosti ili fizički rad) mogu otežati unos dovoljnog broja ovog esencijalnog minerala ili opravdati povećanu potrebu. Stoga su važni uravnotežena, raznovrsna ishrana i zdrav način života.

Bez glutena i laktoze. Može se uzimati bez tečnosti. Idealan je za putovanje.

Način primene:

Odrasli i adolescenti od 12 godina: Sadržaj kesice konzumirajte jednom dnevno bez tečnosti. Da biste to uradili, stavite magnezijum granulat direktno na jezik, ima prijatan ukus i brzo se rastvara. Količina jednog štapića može se podeliti na dve porcije dnevno.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Pakovanje: 20 granula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
249,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 37676