Apoteka Cvejić
Korpa

Osetljiva koža glave

Brend: Biokap
Opis proizvodaŠampon je namenjen za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Sadrži prirodne ekstrakte koji daju kosi lepotu i sjaj, čuvajući boju.Zahvaljujući površinski aktivnim biljnim sastojcima, izuzetno nežno čisti kosu i kožu glave, istovremeno jačajući vlasi, čineći ih mekšim, uz dodatn..
1.294,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaCrni šampon za detoksikaciju je specijalno formulisan za temeljno čišćenje kose i kože glave, pri čemu otklanja svrab, vraća vitalnost i prijatni osećaj lakoće.Pogodan je za sve tipove kose. Namenjen je osobama koje su svakodnevno izložene zagađenju, prašini i sličnim agresivnim uticaj..
1.311,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 5.22 šljiva crvenaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 6.3 tamno zlatno plavaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boj..
1.353,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 4.0 smeđaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 9.0 veoma svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. D..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 8.0 svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.3 zlatno plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.1 švedska plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro ..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.0 plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro prekriva..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.66 rubin crvenaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro ..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.3 tamno zlatno smeđa Biokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efe..
1.339,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 5.0 svetlo smeđaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 4.06 kafa smeđaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 3.0 tamno braonBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 10.0 zlatna veoma svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni e..
1.513,57 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 40 (3 strana)