Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Kosa i koža glave

Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap šampon za svaki dan namenjen je celoj porodici za svakodnevno pranje kose i tuširanje. Proteini pirinča ostavljaju kožu mekanom, a kosi daju volumen i sjaj. Može se koristiti i kod najosetljivijih koža. Odlična je preporuka za one koji imaju naviku da uz svako tuširanje peru i k..
1.650,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaPosebno namenjen za negu suve, slabe i oštećene kose. Vraća kosi mekoću i sjaj. Može se koristiti svakodnevno. Njegova specifična formula sadrži FitoKeratin iz pirinča  koji stvara prirodnu zaštitu i regeneriše vlasi kose . Efekti sjajne i zdrave kose podtižu se slatkim bademovim ..
1.311,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaŠampon je namenjen za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Sadrži prirodne ekstrakte koji daju kosi lepotu i sjaj, čuvajući boju.Zahvaljujući površinski aktivnim biljnim sastojcima, izuzetno nežno čisti kosu i kožu glave, istovremeno jačajući vlasi, čineći ih mekšim, uz dodatn..
1.294,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap šampon protiv opadanja kose specifičan je po tome što pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose.Sadrži aktivne Biljne komponente- Olax dissitiflora, afrička biljka koja obavlja važnu ulogu na korenu kose pojačavajući protok krvi u krvnim sudovima i omogućava idealnu ap..
1.676,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaCrni šampon za detoksikaciju je specijalno formulisan za temeljno čišćenje kose i kože glave, pri čemu otklanja svrab, vraća vitalnost i prijatni osećaj lakoće.Pogodan je za sve tipove kose. Namenjen je osobama koje su svakodnevno izložene zagađenju, prašini i sličnim agresivnim uticaj..
1.311,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBioKap Hranljivi balzam za kosu, sa pšeničnim proteinima, predstavlja efikasan hidrantni tretman za kosu. Ishranjuje i štiti kosu od spoljašnih uticaja, čineći je mekanom i lakšom za češljanje, pri čemu sprečava cvetanje krajeva.Sastavulje jojobe, pšenični proteini, ekstrakt hmelja i e..
1.344,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 5.22 šljiva crvenaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 6.3 tamno zlatno plavaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boj..
1.353,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 4.0 smeđaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 9.0 veoma svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. D..
1.370,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 8.0 svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.3 zlatno plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.1 švedska plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro ..
1.455,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 7.0 plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro prekriva..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.66 rubin crvenaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro ..
1.370,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.4 kesten kariBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.424,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 196 (13 strana)