Apoteka Cvejić
Korpa

La roche posay

Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios anti-age korektivna krema spf50 predstavlje novu generaciju svakodnevne zaštite protiv starenja koja sprečava nastanak novih i uklanja postojeće znakove starenja nakon 4 nedelje. Formula sadrži dermatološke korektivne aktivne sastojke, poput hijaluronske kise..
0,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios korektivna gel krema protiv nepravilnosti spf50 se preporučuje za zaštitu od sunca masne kože lica i kože sklone aknama. Obogaćena je salicilnom kiselinom i niacinamidom, čime ispravlja nedostatke masne kože. Formula pruža vrlo visoki spektar zaštite (od UVA,..
0,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics losion za osetljivu kožu SPF 50+ namenjen je za zaštitu od sunca osetljive ili atopiji sklone kože lica i tela kod dece i beba starijih od 6 meseci.  Pruža optimalnu UVB SPF 50+ zaštitu i UVA zaštitu strožu i od evropskih preporuka (za ..
1.659,00 RSD
Opis proizvodaLa Roche-Posay Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ pruža visoku zaštitu širokog spektra (UVA, UVB). Za osetljivu kožu dece. Otporan na vodu, pesak i znoj. Ne peče oči. Ne ostavlja bele tragove po koži.  Način upotrebePre nanošenja proizvod raspršiti na dlanove...
2.413,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion visoke zaštite SPF30 predstavlja formulu sa minimalnim brojem sastojaka i visokom efikasnošću, a prikladan je za osetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu. Hipoalergena formula pruža vrlo visoku zaštitu ..
2.383,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion vrlo visoke zaštite SPF50+ predstavlja formulu sa minimalnim brojem sastojaka i visokom efikasnošću, a prikladan je za osetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu. Hipoalergena formula pruža vrlo visoku za..
2.443,00 RSD
Opis proizvoda La Roche Posay Anthelios KA+ krema SPF50+ pruža vrlo visoku zaštitu od širokog spektra UV zračenja i fotostarenja zahvaljujući tehnologiji CELLULAR DEFENCE TM koja se temelji na patentiranom i fotostabilnom sistemu filtara. Preporučuje se za kožu sa visokim rizikom od oštećenja usled..
0,00 RSD
Opis proizvoda La Roche Posay Anthelios vodootporno mleko spf 50+ je osvežavajuće mleko koji se veoma lagano nanosi na mokru ili suvu kožu. Pruža visoku zaštitu od UVA, UVB i infracrvenih zraka. Idealna za osobe koje su sklone alergiji i netoleranciji na sunce. Nemasna i nelepljiva tekstura. Ne ost..
2.796,11 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios mleko za decu spf50+ namenjeno je zaštiti od sunca osetljive kože lica i tela kod dece. Pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu. Može se koristiti i kod dece sa kožom sklonom netoleranciji na sunce. Optimlna SPF 50+ zaštita pojačana je protiv UVA zračenja (viši s..
2.440,00 RSD
Opis proizvodaLRP ANTHELIOS PIGMENTATION obojena krema za lice za dnevnu prevenciju pigmentacija nastalih pod uticajem sunceve svetlosti. Sa termalnom vodom La Roche-Posay. Sa Proceradom. Vrlo visoka zaštita od sunca. Ujednacava ten.IndikacijeKoža osetljiva na sunce sklona nas..
2.519,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios nevidljivi i osvežavajuci sprej za lice spf50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka. Sadrži termalnu vodu La Roche-Posay koja deluje umirujuće i antioksidantno. Odličan za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Vodootporan je i ima prijatan miris...
0,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ pruža visoku zaštitu širokog spektra i deluje preventvivno na oštećenja izazvana UVA, UVB infracrvenim-A zracima i zagađenjem. Otporan na vodu, znoj i pesak. Ne peče oči. Lagana, nemasna tekstura. Namenjen za nanošenje na kožu tela ko..
2.534,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios nevidljivi i osvežavajuci sprej za lice spf50+ pruža vrlo visoku zaštitu od UV zraka. Sadrži termalnu vodu La Roche-Posay koja deluje umirujuće i antioksidantno. Odličan za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Vodootporan je i ima prijatan miris...
0,00 RSD
Opis proizvoda La Roche Posay Anthelios Sun intolerance krema za lice SPF50+ namenjena je zaštiti od sunca osetljive kože lica i drugih područja izloženih suncu. Ova krema je specijalno dizajnirana za kožu sklonu alergiji na sunce za decu i odrasle, sprečava prevremeno starenje kože i efekte kao št..
2.519,00 RSD
Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios ultra SPF50+ krema za lice protiv sunčevog zračenja pruža visok nivo zaštite od UVA I UVB zraka. Testirana pod kontrolom oftalmologa za područje oko očiju, na osetljivim očima i kod osoba koje nose sočiva. Glicerin održava vlažnost, elastičnost i hidrataciju ..
2.178,00 RSD
Opis proizvoda La Roche Posay Anthelios XL losion SPF50+ je osvežavajući losion koji se veoma lagano nanosi na kožu. Pruža visoku zaštitu od UVA, UVB i infracrvenih zraka. Idealan za osobe koje su sklone alergiji i netoleranciji na sunce. Nemasna i nelepljiva tekstura. Ne ostavlja bele tragove pri ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 111 (7 strana)