Apoteka Cvejić
Korpa

Biokap

Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.3 tamno zlatno smeđa Biokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efe..
1.339,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 6.0 duvan plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 5.3 svetlo zlatno smeđaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. ..
1.425,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 5.0 svetlo smeđaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro p..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 4.06 kafa smeđaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.380,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 3.0 tamno braonBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro pr..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 10.0 zlatna veoma svetlo plavaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni e..
1.370,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap nutricolor 1.0 crnaBiokap NutriColor boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrže amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro prekriva ..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 5.34 kestenjasto medenaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih bo..
1.424,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 5.05 kestenjasto svetlo smeđaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetič..
1.339,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBalzam je idealan za osetljivu kosu nakon farbanja i tretiranja. Umanjuje pojavu elektriciteta nakon feniranja dajući kosi sjaj i mekoću, boju čini trajnijom, a kosu lakšom za raščešljavanje.Ojačava vlasi, čineći ih mekšim i debljim. Arganovo ulje, usled visokog sadržaja nezasićenih ..
1.389,00 RSD
Prikazuje se 17 do 27 od 27 (2 strana)