Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Loyalti program

Lanac apoteka Cvejić nagrađuje Vaše poverenje tako što Vam je omogućio da uz našu Loyalty karticu ostvarite popuste i brojne pogodnosti u svim našim apotekama.

Preko ove kartice možete realizovati poklon vaučere koje dobijate podizanjem lekova na recept u Cvejić apotekama, ali možete ostvariti i brojne popuste i pogodnosti, kao i dobiti najnoviju informaciju o aktuelnim akcijama i novitetima.

Šta je kartica poverenja?

 • Svaki vlasnik kartice poverenja po dobijanju kartice stiče pravo na poklon vaučere za kupovinu u apotekama Cvejić na kompletan asortiman neleka – kozmetika poznatih brenodva, veliki izbor dijetetskih suplemenata, širok asortiman opreme za bebe, anatomska obuća, aparati za krvni pritisak, za inhalaciju, korektivna kozmetika, magistralni proizvodi – ručno pravljena kozmetika bez aditiva, parabena, veštačkih boja, aroma…
 • Uz kupovinu od 3000 dinara - poklanjamo vaučer u iznosu od 100,00 dinara, uz kupovinu od 5000 dinara poklanjamo vaučer 200,00 dinara, dok za kupovinu od 8000 dinara poklanjamo vaučer u iznosu od 400,00 dinara.
 • Pravo na poklon vaučere nije moguće ostvariti na osnovu kupovine artikla koji su već sniženi, kupovinom leka i OTC proizvoda.
 • Za podignutih 10 recepata – poklanjamo vam vaučer u iznosu od 150,00 dinara, dok za podignutih 20 recepata poklanjamo vaučer u iznosu od 300,00 dinara.
 • Obaveštenja o akcijskim proizvodima, poklonima, promocijama, savetovalištima..

Kako do kartice?

Vrlo brzo i jednostavno! 

Da bi postal vlasnik kartice poverenja apoteke Cvejić potrebno je da dođete u bilo koju od naših apoteka,gde ćete uz pomoć naših farmaceuta u samo nekoliko minuta postati vlasnik Loyalty kartice . Kartica je personalizovana i izdaje se na licu mesta, bez čekanja, već pri prvoj poseti našoim apotekama.

Uštedite sa našom kartcom poverenja!

Opšti uslovi korišćenja KARTICE POVERENJA apoteke Cvejić

 1. Izdavalac ZUA „Cvejić“ Jovana Grčića Milenka 35, Čerević, PIB: 105493840, MB: 08886938 (u daljem tekstu apoteka Cvejić)
 2. Svako punoletno fizičko lice koje popuni ovu papirnu pristupnicu (u daljem tekstu papirna pristupnica) sa svim neophodnim podacima u svoje ime, pristaje na Opšte uslove korišćenje kartice poverenja apoteke Cvejić.
 3. ZUA “Cvejić” ima pravo da prikuplja, koristi i obrađuje sve podatke navedene u papirnoj pristupnici, koja predstavlja sastavni deo opštih uslova korišćenja kartice poverenja. Apoteka Cvejić kao izdavalac kartice poverenja obavezuje se da će čuvati lične podatke o korisnicima kartice poverenja, kao i podatke o transakcijama u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.glasnika RS br. 97/2008, 104/2009, 68/2012, 107/2012) odnosno da će podatke koristiti za svoje potrebe u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije.
 4. Korisnik podataka i rukovalac podataka koji se dobijaju na osnovu korišćenja kartice poverenja apoteke Cvejić je apoteka Cvejić u skladu sa navedenim Zakonom o zaštiti podataka ličnosti.
 5. Obrađivač podataka, u skladu sa navedenim Zakonom o zaštiti podataka ličnosti je apoteka Cvejić.
 6. Lični podaci se obrađuju i čuvaju u periodu od 10 godina od dana podnošenja prijave za karticu poverenja apoteke Cvejić, nakon čega se brišu iz baze podataka, izuzev imejl adrese podnosioca koja će se se obrađivati i čuvati od strane apoteke Cvejić sve do opoziva pristanka na dostavljanje obaveštenja o promotivnim ponudama apoteke Cvejić na dostavljenu imejl adresu korisnika. U slučaju odustajanja korisnika od kartice poverenja i vraćanja iste, ili prestanka trajanja pogodnosti koje obezbeđuje kartica poverenja i pre isteka roka od 10 godina, podaci će se obrisati u roku od 15 dana od dana gašenja kartice ili programa.
 7. Apoteka Cvejić je vlasnik kartice poverenja i zadržava pravo da u svakom trenutku povuče karticu poverenja iz upotrebe kao i da delimično ili u potpunosti promeni opšte uslove korišćenja kartice poverenja uz obavezu da ovakvo obaveštenje istakne u pisanom obiliku u svim maloprodajnim objektima apoteka Cvejić i/ili na sajtu apoteke Cvejić apotekacvejic.com
 8. Karticu poverenja može koristiti samo registrovani korisnik kartice poverenja čije ime prezime i podaci odgovoraju popunjenoj pristupnici i bar kodu na pristupnici i kartici. Apoteka Cvejić kao izdavalac kartice zadržava pravo da u svakom trenutku može proveriti identitet korisnika kartice poverenja.
 9. Rukovalac, obrađivač i korisnik podataka podležu prekršajnoj odgovornosti ukoliko vrše obradu podataka koja nije dozvoljena u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije.
 10. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić saglasan je da apoteka Cvejić sve podatke koji se nalaze u okviru papirne pristupnice, a u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije, može koristiti radi analize prodajnih aktivnosti, dostavljanja reklamnog materijla, odnosno  isporuku kupljene robe.
 11. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić ima pravo da koristi pogodnosti za kupovinu određenih artikala koji nisu već na popustu, kao i da ostvaruje pravo na poklon vaučere. Popust koji se ostvaruje sa karticom poverenja apoteke Cvejić NIJE kumulativan sa ostalim eventualnim popustima i pogodnosima u apoteci Cvejić.
 12. Nakon popunjavanja papirne pristupnice, zaposleni u apoteci Cvejić će izdati korisniku personalizovanu karticu poverenja koja će biti jedinstvena za svakog korisnika, a razlikovaće se po bar kodu na poleđini kartice.
 13. Svaki korisnik ima pravo na jednu (1) karticu poverenja. Izdavanje kartice poverenja je besplatno, a svako reizdavanje iz bilo kog razloga, povlači trošak reizdavanja kartice koji će biti definisan tarifom apoteke Cvejić. Trošak reizdavanja kartice biće naplaćen isključivo putem poklon vaučera.
 14. Radi sprečavanja zloupotreba kartica poverenja, apoteka Cvejić može preduzeti određene mere predostrožnosti u vidu ograničavanja broja transakcija koje je moguće realizovti putem kartice poverenja (broj kupovina, iznos kupovine, artikala…) na dnevnom/mesečnom niovu, kao i maksimalan dozvoljen iznos registrovanih transakcija po kartici poverenja u određenom vremenskom periodu. Svi kriterijumi primene ograničenja kartice poverenja apoteke Cvejić biće objavljeni na sajtu apoteke Cvejić.
 15. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić u obavezi je da gubitak kartice/oštećenje/krađu prijavi u najbliži ogranak apoteke ili na telefon +381212937000 svakog radnog dana od 8 do 16 h.
 16. Reklamacije, kao i odgovore na sva pitanja u vezi sa upotrebom I korišćenjem kartice poverenja korisnik može dobiti putem pozivanja broja +381212973000 svakog radnog dana u period od 8 do 16h.
 17. Svako neovlašćeno korišćenje, umnožavanje ili zloupotreba biće sankcionisani u skladu sa Zakonom i povlače trajno oduzimanje kartice poverenja apoteke Cvejić.
 18. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić u svakom trenutku može putem pisane izjave zatražiti promenu ličnih podataka koje je prethodno dostavio u okviru papirne pristpnice.
 19. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić, može u svakom trenutku opozvati pristanak na obradu podataka, pismeno ili usmeno na zapisnik, bez obaveza naknade štete
 20. Punovažan opoziv korisnik može dati pismeno na adresu ZUA Cvejić, Jovana Grčića Milenka 35 Čerević
 21. Korisnik kartice poverenja apoteke Cvejić pristaje na Opšte uslove korišćenja kartice poverenja svojevoljno, bez prinude, pretnje, zablude I bilo koje manje volje, što potvrđuje svojeručnim potpisom na papirnoj pristupnici i Opštim uslovima korišćenja kartice poverenja apoteke Cvejić.
 22. Ovi opšti uslovi korišćenja kartice poverenja apoteke Cvejić stupaju na snagu 01.07.2019. godine i trajaće do donšenja novih.

Kartica poverenja

asd