Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Lerbolario

Brend: Lerbolario
Lerbolario Lilla Lilla sapun čisti kožu vaših ruku i tela i istovremeno je čini mekanom zahvaljujući uljima konoplje i pamuka. Koža i divno miriše zahvaljujući apsolutu jorgovana.Bez silikona, parabena, sulfata, sintetskih boja i vazelina. Unikatan dizajn pakovanja od materijala dobijenih iz obnovlj..
668,77 RSD
Brend: Lerbolario
Lerbolario Lilla Lilla parfem donosi prolećni miris sa notama jorgovana u Vašu svakodnevicu. Mirisne note cveta jorgovana, nerolija, labdanuma, ambera i cedra u Lerbolario Lilla Lilla parfemu daruju vam toliko željeni spokoj.Način upotrebe: Nanesite nekoliko kapljica na donji deo vrata, iza ušiju, s..
3.720,88 RSD
Brend: Lerbolario
Lerbolario Lilla Lilla kupka sadrži neodoljive mirisne note cveta jorgovana.Syringa vulgaris -  jorgovan, pružiće vam trenutke mira kod svakog korišćenja ovog gela za tuširanje jer će hidrirati vašu kožu i zaštititi je hidroliziranim proteinom konoplje, omekšati i osvežiti je ekstraktom pitomog..
1.637,99 RSD
Brend: Lerbolario
Jorgovan je simbol emocija koje dvoje ljubavnika osećaju tokom svog prvog susreta. Čak će i vaša koža, u najmanju ruku, imati koristi od primene ove kreme. Ne samo zbog očaravajućeg parfema, već i zbog toga što će se osećati zaštićenom, hidriranom i jegovanom, zahvaljujući konoplji - koja je ovde pr..
2.623,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)