Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Bertoni

Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 3m+Napravljene su da savršeno odgovaraju dečijim rukama..
444,00 RSD
Brend: Bertoni
Lorelli Bertoni Baby Care Zvečka ValjakOpis proizvoda:    Zvečke su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama   - Oni su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj  -  Stimulišu bebin sluh i mobilnost   - Jedna komad u pakovanju..
480,00 RSD
Brend: Bertoni
Meka i prijatna glodalica za decuMože se staviti u frižider tako da se podloga sa vodom ohladi, i na taj način pomaže u ublažavanju bolova prilikom rasta zubića..
180,00 RSD
Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 3m+Može se staviti u frižider tako da se podloga sa vodom ohladi, i na taj način pomaže u ublažavanju bolova prilikom rasta zubića..
225,00 RSD
Brend: Bertoni
Lorelli Bertoni staklena flašica 240ml savršena je kombinaciju dojenja i hranjenja na flašicu.-Olakšaće hranjenje novorođenčeta-Namenjena je za uzrast 1 mesec +-Ergonomski oblik-Silikonska cucla bez BP-aFlašica je  na otporna na ekstremne promene temperature i toplotuSigurno držanje u rukama ob..
300,00 RSD
Brend: Bertoni
Za decu uzrasta od 0m+Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisatiErgonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukamaMože se koristiti u mikrotalasnojDizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđeno i mnogobrojnim sertifikatimaBPA FreeJedna komad u pako..
216,00 RSD
Brend: Bertoni
-Za decu uzrasta od 0m+-Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati-Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama-Može se koristiti u mikrotalasnojDizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđeno i mnogobrojnim sertifikatimaBPA Free..
216,00 RSD
Brend: Bertoni
Bertoni flašica 125ml- Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati- Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama- Može se koristiti u mikrotalasnoj...
198,00 RSD
Brend: Bertoni
Sigurna i laka ishranaPoseduje poklopac koja olakšava hranjenje i ne dozvoljava prosipanje tečnostiBPA free..
360,00 RSD
Brend: Bertoni
Lorelli Bertoni flasica za decu Sport sa Kljunom 10230350000 12 meseci +Opis proizvoda:• Deca pomoću ove flašice uče samostalno da se hrane..
368,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)