Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Berlin-Chemie

Opis proizvodaProstamol® uno kapsule sadrže ekstrakt ploda testeraste palme (Serenoa repens). Ovaj biljni lek je namenjen za olakšavanje simptoma koji se javljaju kod muškarca sa uvećanom prostatom (oboljenje poznato kao benigna hiperplazija prostate).Prostamol® uno kapsule se koristi za terapiju po..
0,00 RSD
LIOTON 1000, 50gAktivna supstanca: HeparinLioton 1000, 1000 i.j./g, gel Lioton 1000, gel sadrži aktivnu supstancu heparin-natrijum i namenjen je za dermalnu uopotrebu (nanosi se na kožu).Lioton 1000 gel se koristi u simptomatskoj terapiji oboljenja površinskih vena, kao što su: površinski tromb..
0,00 RSD
LIOTON 1000 GEL 100G
SUPER CENA NEMA NA LAGERU
LIOTON 1000, 100gAktivna supstanca: HeparinLioton 1000, 1000 i.j./g, gel Lioton 1000, gel sadrži aktivnu supstancu heparin-natrijum i namenjen je za dermalnu uopotrebu (nanosi se na kožu).Lioton 1000 gel se koristi u simptomatskoj terapiji oboljenja površinskih vena, kao što su: površinski trom..
0,00 RSD
Opis proizvodaFlavamed tableta je preparat koji olakšava izbacivanje mukusa u oboljenjima respiratornog trakta.Flavamed tablete se koriste u oboljenjima pluća i bronhijalnih kanala u kojima se formira viskozni mukus. Primenom Flavamed tableta viskozni mukus postaje tečniji i može se iskašljati mnogo..
0,00 RSD
OpisŠta je lek Espumisan i čemu je namenjen?Espumisan je gastrointestinalni lijek, koji deluje kao antipeneće sredstvo i kao pomoćno diagnostičko sredstvo.Njegova aktivna supstanca, simetikon, dovodi do razgrađivanja mehurića gasova u masi hrane i u mukusu gastrointestinalnog trakta. Tada gas koji j..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)