Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Novartis

Brend: Novartis
1. ŠTA JE LEK Voltaren Emulgel 2% I ČEMU JE NAMENJEN Lek Voltaren Emulgel 2% sadrži kao aktivnu supstancu diklofenak koji spada u grupu lekova zvanih nesteroidni antiinflamatorni lekovi (NSAIL). Lek Voltaren Emulgel 2% je posebno formulisan za utrljavanje u kožu i dobro prodire kroz slojeve kož..
0,00 RSD
Brend: Novartis
1. ŠTA JE LEK Voltaren Emulgel 1% I ČEMU JE NAMENJEN Lek Voltaren Emulgel 1% sadrži kao aktivnu supstancu diklofenak koji spada u grupu lekova zvanih nesteroidni antiinflamatorni lekovi (NSAIL). Lek Voltaren Emulgel 1% je posebno formulisan za utrljavanje u ko..
0,00 RSD
Brend: Novartis
ŠTA JE LEK FENISTIL I ČEMU JE NAMENJENFenistil gel sadrži aktivnu supstancu dimetinden-maleat (0,1%) koja pripada grupi lekova zvanih antihistaminici.Fenistil gel se koristi za ublažavanje svraba, blokiranjem delovanja histamina, koji predstavlja supstancu koja se oslobađa u organizmu za vreme alerg..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)