Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

IMUNOLAK KAPSULE A30

IMUNOLAK KAPSULE A30
IMUNOLAK KAPSULE A30

Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u stanju da efikasno ukloni patogene (bakterije, viruse, gljivice ili njihove toksine), a da istovremeno uspostavi oralnu toleranciju na proteine iz hrane (antigene).

Delovanje:

IMUNOLAK dodatak ishrani, tačnije korisne bakterije koje čine njegov sastav, se vezuju za enterocite (ćelije koje čine unutrašnju površinu creva i koje apsorbuju hranljive materije) i snažno deluju protiv patogenih bakterija i njihovih toksina. IMUNOLAK utiče na povećanje produkcije T-regulatornih ćelija i njihovo antialergijsko delovanje, što doprinosi balansiranju odgovora imunološkog sistema.

Ojačava se imunološki odbrambeni mehanizam organizma i omogućava nesmetana resorpcija hranljivih materija. Time se stvaraju preduslovi za odsustvo alergijskih reakcija odnosno podržava se razvoj oralne tolerancije kod raznovrsne ishrane.

Sastav:

Jedna kapsula sadrži 5 milijardi liofiliziranih bakterija mlečne kiseline u sledećem odnosu:

  • Lactobacillus casei BL 2401 (40%),
  • Lactobacillus salivarius BL 2201 (40%) i
  • Bifidobacterium breve BL 3406 (20%).

Način primene:

Odrasli i deca iznad tri godine. Piti jednu kapsulu dnevno tokom 1 do 3 meseca. Kod dece i osoba koje imaju problema sa gutanjem kapsule, potrebno je otvoriti kapsulu i sadržaj kapsule rastvoriti u maloj zapremini tečnosti.

Pakovanje: 30 kapsula.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.970,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 23012