Apoteka Cvejić
Korpa

HUMANA AC (ANTICOLIC) 300G

HUMANA AC (ANTICOLIC) 300G
NEMA NA LAGERU
HUMANA AC (ANTICOLIC) 300G

Opis proizvoda

Humana anticolic-protiv grčeva je specijalna mlečna formula za potrebe ishrane odojčadi sa digestivnim tegobama kao što su nadimanje, kolike(grčevi) i zatvor. Može se koristiti od rođenja. Zbog svog posebnog sastava, Humana AntiColic se veoma dobro podnosi, dobrog je ukusa i sadrži sve neophodne hranljive i gradivne materije za zdrav razvoj.

Zahvaljujući, patentiranoj, strukturi lipida: na bazi prirodne mlečne masti sa visokim procentom β-palmitata – stolice su mekše. Smanjenen sadržaj laktoze, u poređenju sa standardnim mlečnim formulama olakšava varenje i smanjuje nadimanje, dok hidrolizovani proteini preveniraju grčeve. Sa prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku podstiče razvoj zdrave crevne flore. Bez glutena.

Sa LC-PUFA – polinezasićenim masnim kiselinama dugog lanca (omega-3 i omega - 6): promovišu optimalan razvoj mozga i nervnog sistema i vida. Sa nukleotidima kao važnim komponentama majčinog mleka: podržavaju imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze.

Način upotrebe

Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju.

Napomena

Ako se obrok ne priprema u skladu sa uputstvom, rizikujete da oštetite zdravlje deteta. Nikada ne ostavljajte bebu samu tokom hranjenja.

Uvek pripremite svež obrok, neposredno pre upotrebe. Nemojte koristite ostatke prethodno pripremljenog obroka

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
0,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: 24730