Apoteka Cvejić
Korpa

HEDRIN PROTECT-GO SPRAY 120ML

HEDRIN PROTECT-GO SPRAY 120ML
HEDRIN PROTECT-GO SPRAY 120ML

Hedrin® Protect & Go sprej 120ml

  • Sprej koji klinički dokazano štiti od vaški i gnjida. Prekida životni ciklus vaški i sprečava širenje zaraze.
  • Regenerator baziran na vodi koji se lako koristi i može se nanositi na mokru ili suvu kosu
  • Nežna i blaga formula kojа će razmrsiti kosu, štiti i regeneriše
  • Voćna aroma pomorandže i manga ostavlja miris svežine u kosi

Operite šamponom ostatke prethodno primenjenih sredstava za uništenje vašaka. Naprskati na peškirom osušenu kosu i raščešljati ili naprskati na suvu kosu i raščešljati. Osušiti kosu fenom ili je ostaviti da se prirodno osuši. Primenjivati redovno, najmanje dva puta nedeljno. Hedrin se bavi svim fazama u tretmanu vašaka: Otkrivanje »Tretman » Posle tretmana » Zaštita. Deca vrlo lako mogu dobiti vaške. Sa Hedrin Protect & Go® možete aktivno da ih zaštitite od najezde vaški i pri tome omogućiti da kosa izgleda zdravo. Klinički je potvrđeno da ovaj sprej deluje tako što ubija vaške pre nego što dođe do infestacije. Jednostavno naprskajte i ostavite ga da obavi svoje. Redovno koristite Hedrin Protect & Go® kad god su vaške rasprostranjene – posebno tokom društvenih aktivnosti kao što su zajednička igra, zabave, noćenja kod drugara ili kada deca polaze u školu.

• Nežna formula za razmršavanje kose

• Štiti i regeneriše

• Prijatelj kože

• Voćni miris pomorandže i manga.

Sprečava zadržavanje vašaka. Koristiti redovno kao i običan balzam u spreju.

Mera opreza:

Iako je formulisan tako da ne sadrži isparljive sastojke, prilikom upotrebe se ipak moraju poštovati uobičajene mere predostrožnosti; kosu uvek držite dalje od otvorenog plamena. Nemojte koristiti ako ste osetljivi na bilo koji od sastojaka. Ako se pojave osip na koži ili drugi znaci alergije, prekinite primenu. Operite kožu sapunom i vodom i zatražite pomoć lekara. Pogodno za odrasle i decu stariju od 6 meseci. Ne nanositi na oštećenu kožu. Voditi računa da se ne prska u oči i na lice kao i da se sprej ne udiše. Ako se slučajno unese u oči, isprati vodom. Ako se iritacija nastavi, potražiti pomoć lekara.

Sastav: oktan 1,2-diol 1% w/w (Activdiol®), PEG-6 kaprilni/kaprinski gliceridi, PEG-12 dimetikon, karbomer, natrijum-hidroksid, miris (sadrži limonen), voda.

Pakovanje: 120ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.089,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 10401