Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU-BELA

GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU-BELA
GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU-BELA

Glina, zahvaljujući prirodnom sastavu, velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, poboljšava imunitet organizma. Glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom.Negativni efekti gline su nepoznati.

Način primene: Ako se glina uzima preventivno, poželjno je uzimati je šest nedelja na prelazu dva godišnja doba, a ostalih meseci po deset dana (kada se pije i glina i voda). Pravite pauze od 15 dana. Postupak pripreme gline je uvek isti - svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline potopiti u čašu vode i poklopiti. Dakle, glina sa vodom treba da prenoći. Glina se uvek pije pola sata pre jela, kad stomak ne vari hranu. Kod različitih oboljenja preporučuje se sledeći način upotrebe: tri nedelje piti i vodu i glinu - jedna nedelja pauze. I tako naizmenično i stalno. Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podele na tri dela, sa malo više vode.Kod akutnih stanja (trovanja i sl.), glinu treba piti tri puta dnevno po jednu punu kašičicu, dakle i glinu i vodu ili svakih sat samo vodu iznad gline. Glina treba da odstoji u vodi najmanje 15 minuta, a najbolje sat pre upotrebe.

Napomene:  Glinu nikada ne pripremati u i sa metalnim sudovima.  Glina jednom iskorišćena je za bacanje. Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje)Vremenska distanca između uzimanja gline i leka mora biti najmanje dva sata.

Pakovanje: 150g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
610,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 9814