Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

GLINA ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-ZELENA

GLINA ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-ZELENA
GLINA ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU-ZELENA

Glina je prirodni preparat koji uspešno deluje antiseptički i antibiotski, uspešno ubrzava keratinizaciju potkožnog tkiva. Glina se pokazala uspešno kod reume, artritisa osipa, gangrene, psorijaze, ekcema, opekotina, akni, čireva, cista, tumora, gastritisa... U odgovarajuću posudu odmeriti potrebnu količinu gline (u zavisnosti od veličine obolelog mesta). Zatim, postepeno dolivati vodu (prokuvanu i prohlađenu), dok se ne dobije smeša gustine pavlake. Kataplazma treba da bude dva puta veća od obolelog mesta. Na zapaljena ("topla") mesta počnite sa stavljanjem kataplazme debljine 2st i menjajte je svakih sat do sat i po, odnosno čim se kataplazma zagreje.

Napomene: Glinu nikada ne pripremati u metalnim sudovima, sa metalnim priborom.  Glina jednom iskorišćena je za bacanje. Nikada ne stavljati kataplazmu za vreme varenja. Kod upotrebe gline za spoljašnju primenu potrebno je paralelno sprovoditi i oralnu terapiju glinom.

Pakovanje: 200g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
552,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 9816