Apoteka Cvejić
Korpa

GENGIGEL GEL BEBY PRVI ZUBIĆI 20ML

GENGIGEL GEL BEBY PRVI ZUBIĆI 20ML
GENGIGEL GEL BEBY PRVI ZUBIĆI 20ML

Gengigel Baby je efikasna pomoć:

  • kod bolnih i otečenih desni usled nicanja zuba
  • kod povređenih desni usled ispadanja mlečnih zuba
  • kod upaljenih, desni koje krvare usled različitih uzroka
  • kod ranica i ulkusa (afta) u ustima

Sloj gela više puta na dan (od 3 do 5 puta) ravnomerno nanesite na desni i čistim prstima nežno ga utrljajte. Nanošenje je potrebno dok ne nestanu svi simptomi.

Bolesti desni i vezivnog tkiva pojava su ne samo kod odraslih, često se javljaju i kod dece i adolescenata. Kod starije dece upalu najčešće uzrokuje nedovoljna higijena usne šupljine, nošenje zubnih aparata, nepravilna ishrana i hormonska neravnoteža u pubertetu.

Kod odojčadi upalu desni koja je neretko veoma neprijatna uzrokuje nicanje prvih, mlečnih zubića. Kad se zubi probijaju kroz desni, gingivalna tkiva su blago povređena, desni su otečene, a sve to prati povećana salivacija i bolni otok desni. Odojče često plače, ne spava, a ponekad može da se pojavi i povišena telesna temperatura.

Zbog svog sastava, hijaluronska kiselina, koja je prirodan sastojak naših desni, Gengigel Baby ima povoljan bezbednosni profil medicinskog sredstva. Ako se manja količina gela proguta, neće se apsorbovati u organizam, nego će izaći iz tela na isti način kao hrana.

Gengigel Baby je prijatnog ukusa, kao mleko, ne sadrži alkohol i šećer, ne sadrži veštačke boje i konzervanse te ne izaziva poznata neželjena dejstva i interakcije sa lekovima (npr. sa antibioticima).

Sastav:0,2% hijaluronska kiselina

Način primene:Sloj gela ravnomerno utrljajte u desni.

Pakovanje:20ML

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.134,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 19838