Apoteka Cvejić
Korpa

FLORIOTIC DAILY KAPSULE A10

FLORIOTIC DAILY KAPSULE A10
FLORIOTIC DAILY KAPSULE A10

Floriotic Daily je probiotiski proizvod koji sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli kao i inulin, kao hranu za dobre bakterije.Živi sojevi probiotskih bakterija obnavljaju i održavaju ravnotežu gastrointestinalne mikroflore, dok je prebiotski sastojak kapsula izvor energije neophodne za rast probiotskih bakterija, omogućavajući njihovu produženu biološku aktivnost u gastrointestinalnom traktu. Zahvaljujući svojim osobinamaveoma je efikasan za vreme i nakon terapije antibioticima, kao pomoć kod poremećaja funkcionisanja creva ( npr. dijareje i opstipacije različitog porekla ) i u periodima povećane osetljivosti na infekcije.

Sastav: Lactobacillus acidophilus CBT LA1, Bifidobacterium lactis CBT BL3 i Lactobacillus casei CBT LC5. Proizvod ne sadrži mlečne belančevine, laktozu, gluten, kao ni alergene, a pogodan je i za trudnice i dojilje jer sadrži samo probiotike i prebiotik.

Način primene: Jedna kapsula dnevno uz pola čaše vode, a za decu se kapsula može otvoriti i sadržaj uzeti sa hranom ili vodom.

Pakovanje:  10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
300,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 9389