Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

ESI ZELENI ČAJ KAPSULE A60

ESI ZELENI ČAJ KAPSULE A60
ESI ZELENI ČAJ KAPSULE A60

Zeleni čaj - The verde 500 mg

Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.

Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože.

Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo - neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.

Kapsule The verde ESI® sadrže mikronizovani prah suvih listova i suvi ekstrakt lista sa 40% polifenola koji su nosioci antioksidansnog dejstva.

Umesto klasičnih želatinskih kapsula ESI® koristi Naturcaps® kapsule od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom tapioke pa su potpuno prirodne i bez veštačkih boja, lako svarljive i prilagođene i vegetarijancima i veganima.

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Način upotrebe:

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan

Aktivni sastojci:

Listovi zelenog čaja u prahu ............................................  350 mg

Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt ................... 150 mg ,od čega polifenola .............................................................. 60 mg

Napomene:

Upozorenja: Proizvod ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod nije namenjen osobama sa hipertenzijom i osobama na terapiji oralnim antikoagulansima. Proizvod se ne preporučuje osobama sa anemijom, jer tanini iz proizvoda mogu da smanje resorpciju gvožđa. Potreban je oprez kod osoba koje uzimaju analgetike sa kofeinom jer zeleni čaj potencira dejstvo kofeina.

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
785,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6541