Apoteka Cvejić
Korpa

ESI ERBAVEN RETARD TABLETE A30

ESI ERBAVEN RETARD TABLETE A30
ESI ERBAVEN RETARD TABLETE A30

Delovanje:

Erbaven tablete su dodatak ishrani i redovnom upotrebom otklanjaju tegobe proširenih vene, popucalih kapilara i hemoroida. 

Tablete su inovativna formula sa trokserutinom i biljnim ekstraktima divljeg kestena, crvenog grožđa, centele, ruskusa i borovnice.

Trokserutin (flavonoid dobijen iz cvetova japanskog bagrema) se koristi u tretmanu venske insuficijencije, deluje protiv oticanja nogu i poboljšava mikrocirkulaciju. Aktivni sastojci biljnih ekstrakata deluju povoljno na zidove vena, smanjuju oticanje nogu i pucanje kapilara, ublažavaju crvenilo, grčeve i trnjenje nogu.

Redovno korišćenje erbaven tableta takođe sprečava pojavu hemoroida i uklanja tegobe ukoliko su se već pojavile. Specijalna fromulacija tableta omogućava da se aktivni sastojci postepeno oslobađaju i resorbuju u gastrointestinalnom traktu čime se postiže produženo (retard) delovanje i organizam ima mogućnost da maksimalno apsorbuje sve aktivne sastojke.

  • Troxerutin - flavonoid koji se dobija iz pupoljka japanskog bagrema, efikasan je u tretmanu venske insuficijencije i povoljno utiče na mikrocirkulaciju. 
  • Divlji kesten - prirodno bogat escinom, pospešuje vazokonstrikciju smanjujući na taj način propadanje vena i kapilara i poboljšava funkciju perifernih krvnih sudova.
  • Centela - tradicionalno se koristi kod oticanja nogu, za lečenje celulita i uopšte kod problema sa venskom cirkulacijom.
  • Crveno grožđe- zahvaljujući svom sadržaju antocijanozida i leukoantocijana, deluje kao vazotonik i sprečava pucanje kapilara.
  • Ruskus ojačava zidove krvnih sudova i poboljšava venski tonus. Poboljšava eliminaciju prekomernih tečnosti stimulišući diurezu.
  • Borovnica sprečava propustljivost kapilara. Ima antitrombocitno i antiinflamatorno dejstvo. Zahvaljujući antocijanima i taninima deluje vazoprotektivno i sprečava nastanak edema.

Način primene:

1 tableta dnevno. Preporučuje se dužina primene od 2 nedelje.

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
871,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6493