Apoteka Cvejić
Korpa

ESI BRUSNICA TABLETE

ESI BRUSNICA TABLETE
ESI BRUSNICA TABLETE

CRANBERRY CYST je dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) sa brusnicom koji povoljno utiče na funkcionisanje urinarnog trakta. Delovanje brusnice je pospešeno prisustvom ekstrakta grejpfruta, javanskog čaja, medveđeg grožđa i zlatnice.

Precizno odabrana kombinacija biljaka obezbeđuje normalno funkcionisanje mokraćnih puteva i namenjena muškarcima i ženama koji su skloni infekcijama i čestim upalama mokraćnih puteva.

Cranberry cyst je prirodna pomoć u borbi protiv ešerihije i sprečavanja rekurentnih infekcija.

Sastav:

Brusnica - kako je više kliničkih studija pokazalo, korisna je za dobro funkcionisanje urinarnog trakta, pomaže kod infekcija i cistitisa jer sprečava adheziju patogenih bakterija na ćelije epitela urinarnog trakta. Ima visok nivo flavonoida i supstanci antioksidantnog delovanja. Ekstrakt brusnice deluje antiseptički.

Medveđe grožđe / Uva - ima antiinflamatorno, dezinfikujuće i diuretičko dejstvo. Dokazano je da daje odlične rezultate u slučaju prostatitisa, cistitisa, nefritisa i drugih poremećaja urinarnog i urogenitalnog sistema. 

Grejpfrut  - seme grejpfruta je efikasno sredstvo protiv uropatogenih bakterija, ali deluje i na gljivice i viruse. Ekstrakt grejpfruta deluje na ćelijsku membranu patogenih mikroorganizama, sprečava apsorpciju aminokiselina i na taj način stvara prepreku njihovoj ishrani, čime uzrokuju smrt patogenog mikroorganizma.

Javanski čaj - ima snažno diuretičko dejstvo i sposobnost eliminacije uree i hlorida. Zahvaljujući prisustvu sinensetina i ruzmarinske kiseline, ima antivirusno i bakteriostatsko dejstvo što je posebno korisno kod infekcija urinarnog trakta.

Ne koristiti istovremeno sa antibioticima, statinima, antihistaminicima, antireumaticima, imunosupresivima i kalcijumovim blokatorima. Ne  preporučuje se u trudnoći i u periodu laktacije.

Aktivni sastojci:

  • Konc. ekstakt ploda brusnice (Vaccinium macrocarpon) ...... 350 mg snat 1% proantocijanidina
  • Suvi ekst. lista uve (Arctostaphylo uva ursi) ............... 100 mg stand 20% arbutina
  • S.e. semena grejpfruta (Citrus paradise, 4:1) .................... 50 mg
  • S.e. lista javanskog čaja (Orthosiphon stamineus) ............ 50 mg
  • S.e. herbe evropske zlatnice (Solidago virgaurea, 10/1) ...................... 50 mg

Način upotrebe:

1-2 tablete dnevno, popiti sa čašom vode.

Pakovanje: 30 tableta
Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
944,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 6482