Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Prostata

Maka (Lepidium meyenii) je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka spada u red adaptogena, to je biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam...
1.343,00 RSD
Delovanje:Zlatna Maka ima zadivljujuće dejstvo zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji nutritivnih elemenata, a pre svega zahvaljujući onim sastojcima koji se nalaze samo u maki.Preporučuje se kod sledećih stanja:PmsPolicistični jajniciPlodnostMenopauzaOsteoporozaAntiageProstataPotencijaPeriferna cirk..
1.393,00 RSD
Brend: Terranova
Terranova vitamin D3 Vitamin D3 je u obliku holekalciferola koji se u bubrezima pretvara u kalcitrol, aktivni oblik vitamina D3, a kalcitriol poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora i stimuliše sintezu osteokalcina (proteina koji utiče na izgradnju kostiju).Aktivni sastojci:Stabilizovane piri..
2.155,00 RSD
Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama koje povećavaju energiju organizma, poboljšavaju zdravlje reproduktivnih organa i obezbeđuju lep izgled kože i bolju funkc..
843,00 RSD
Za jačanje funkcije bešike i prostate. Delovanje:Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom. Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta. Seme bundeve koristi se kao dodatak ishrani sa ..
593,00 RSD
STRONG NATURE VITAMIN K D MANGAN CINK je dijetetski suplement za zdrave kosti na bazi vitamina K i D, mangana i cinka. Predstavlja kombinaciju vitamina i minerala neophodnih za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje zdravlja i funkcije koštano-zglobnog sistema.Delovanje:Vitamin D je liposolubiln..
941,00 RSD
STRONG NATURE cink + selen + vitamini A C D je dijetetski suplement na bazi vitamina A, C i D, selena i cinka namenjen očuvanju normalne funkcije imunog sistema.Delovanje:Cink je jedan od najznačajnijih elemenata - neophodan je za ćelijsku deobu, zaštitu ćelija od oksidativnih oštećenja, normalnu fu..
668,00 RSD
Brend: Div Lek
Snažan enzim sa proteolitičkim dejstvomIndikacije:Postoperativni otoci i krvni podliviIskašljavanja post anestetičkog šlajmaAkutni i hronični sinuzitisOtitis mediaAkutni tonzilitisInflamacija Eustahijeve tubeMastopatija i fibromatozne promene na dojkamaAdnexitis, salpingitisReumatoidni artritis i os..
763,00 RSD
Delovanje:Serapept-250 kapsule sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 250.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim sa sn..
1.916,00 RSD
Brend: Actavis
Prostanormal kao aktivnu supstancu sadrži ekstrakt testeraste palme (Serenoa repens), koja se koristi kod tegoba izazvanih dobroćudnim uvećanjem prostate (benigna hiperplazija prostate) kao što su: nepotpuno i otežavajuće mokrenje, bol pri mokrenju, jaki i iznenadni nagon za mokrenjem, često mokrenj..
889,00 RSD
Brend: Dr. Werner
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca.Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanjuju bro..
1.334,00 RSD
Brend: Primed
PRIMED 6 JE PRIRODNA FORMULA NA BAZI MEDA, POLENA, SVILOVINE I GOLICE.NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.PRIMED 6 se preporučuje kod:benignog uvećanja prostateakutne i hronične upale prostate i mokraćnih putevaKAKO DELUJE PRIMED 6Aktivni sastojci preparata ispoljavaju blagotvorno d..
1.505,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Cink je neophodan za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na funkc..
632,00 RSD
NOW CINK TABLETE 50MG A100
NEMA NA LAGERU
Brend: Now
Opis proizvodaCink spada u grupu esencijalnih minerala u tragovima, a prema količinama koje su potrebne organizmu u makro elemente. Osim vežbačima, neophodan je svima koji su na dijetama, vegetarijancima, starijim ljudima, trudnicama i dojiljama, osobama izloženim stresnom načinu života i onima koji..
0,00 RSD
Delovanje:Multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. za zdravlje kostiju i mišićaza sportistepogodno za vegetarijanceKalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića.Kalci..
1.760,00 RSD
MAXMEDICA PROSTASIN TABLETE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Ovaj preparat ublažava tegobe prirodnog uvećanja prostate i problema sa urinarnim traktom.Prostata ne mora biti problemPosle četrdesete godine, usled loših životnih navika (način ishrane, stres) dolazi do benignog uvećanja prostate, što za posledicu ima mnogobrojne upale prostate. Prostasin upravo d..
872,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 27 (2 strana)