Apoteka Cvejić
Korpa

Prostata

Amer brusnica čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogat..
210,00 RSD
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betaino..
540,00 RSD
KOPRIVALatinski naziv i familija :    Urtica dioica L. (Urticaceae)Upotreba :  Koren koprive se koristi kod benignog i malignog adenoma prostateTakođe se koristi :    U ishrani za pripremu čorbiOgraničenja u upotrebi :    Sveža bilka izaziva burne rekacije na ..
177,00 RSD
VRBOVICASastav :    Osušeni list (Epilobii folium)Osobine :    Sastav,upotreba i delovanje je kao Epilobium parviflorum,potvrdjeno antiflogističko delovanje.Upotreba :    Kod upale i adenoma prostate.  Način pripreme i upotrebe čaja :     Jednu ..
272,00 RSD
CENTRUM MEN TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: Centrum
Delovanje:Sadržaj vitamina i minerala u preparatu Centrum Men specijalno je prilagođen nutritivnim potrebama muškaraca i ima blagotvoran uticaj na zdravlje:Nutritivna podrška muškarcimaSadrži magnezijum i visok nivo vitamina grupe B koji su potrebni za zadovoljenje nutritivnih potreba muškaraca.Oslo..
1.059,00 RSD
Conprosta forte kapsule se koriste u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:učestalo noćno mokrenjeotežano i/ili nevoljno mokrenjeosećaj naispražnjenosti mokraćne bešikebolovi u donjem delu stomakaoslabljena pote..
1.164,00 RSD
Efikasno, potpuno prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hronicnog prostatitisa.Conprosta – visoko aktivan polen specificne uljane repice u tabletama, omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uvećane prostate. Delovanje :  Čestog i noćnog mokrenja  Ot..
585,00 RSD
GRAMINN KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Innventa
GRAMINN je dijetetski suplement koji sadrži ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) namenjen muškarcima za lečenje problema sa prostatom.Sastav:Graminex G60 cvetni ekstrakt polena       120mgGraminex GFX ekstrakt polena            &..
1.379,00 RSD
Dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene na bazi ekstrakta semena soje, lista zelenog čaja i vitamina D, namenjen održanju zdravlja prostate kao i za potrebe ishrane kod osoba sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) i u određenim stadijumima maligne hiperplazije prostate (CaP).Delov..
1.784,00 RSD
Brend: Pharmanova
Delovanje:Hysera gastrorezistentne tablete sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost jednaku 60.000 serapeptidaznih jedinica, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.Serapeptidaza je proteolitički enzim..
1.380,00 RSD
Brend: LV Pharm
Natural Twist Fave je dijetetski proizvod koji reguliše hormonsku neravnotežu. Smanjuje i ublažava simptome menopauze. Predstavlja jedini preparat na tržištu na bazi BOBA, autohtone biljke koja nije genetski modifikovana. Izvor je biološki aktivnih jedinjenja i pokazuje mnogobrojne povoljne efekte n..
1.649,00 RSD
MAXMEDICA PROSTASIN TABLETE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Ovaj preparat ublažava tegobe prirodnog uvećanja prostate i problema sa urinarnim traktom.Prostata ne mora biti problemPosle četrdesete godine, usled loših životnih navika (način ishrane, stres) dolazi do benignog uvećanja prostate, što za posledicu ima mnogobrojne upale prostate. Prostasin upravo d..
657,00 RSD
Delovanje:Multimineralni proizvod. Nadoknađuje dnevne potrebe za kalcijumom, magnezijumom i cinkom. za zdravlje kostiju i mišićaza sportistepogodno za vegetarijanceKalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića.Kalci..
1.782,67 RSD
Brend: Now
Opis proizvodaCink spada u grupu esencijalnih minerala u tragovima, a prema količinama koje su potrebne organizmu u makro elemente. Osim vežbačima, neophodan je svima koji su na dijetama, vegetarijancima, starijim ljudima, trudnicama i dojiljama, osobama izloženim stresnom načinu života i onima koji..
1.098,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Cink je neophodan za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Potreban je i za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Cink ima povoljno dejstvo na funkc..
491,00 RSD
Brend: Dr. Werner
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca.Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanjuju bro..
1.208,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)