Apoteka Cvejić
Korpa

Potencija

Brend: Vitalis
Vitalis Urovital je potpuno prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Delovanje:Vitalis Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i b..
1.275,00 RSD
Brend: Dr. Werner
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca.Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanjuju bro..
1.263,00 RSD
TESTOREX pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu - bez ikakvog zdravstvenog rizika.Delovanje:TESTOREX deluje na dva načina: putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu direktnim, vantestosteronskim dejst..
3.005,00 RSD
Medierect je prirodni preparat namenjen osobama sa erektilnom disfukcijom i smanjenim libidom za unapređenje seksualnog zdravlja.Delovanje:Doprinosi boljem protoku krviPovećeva vitalnost,snagu i izdržljivost organizmaSmanjuje umor i štiti ćelije od oksidativnog stresaPovećava broj i pokretljivost sp..
1.984,00 RSD
LONGUPINN SPREJ 50ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Innventa
Longupinn je topikalni preparat lagane teksture koji muškim genitalnim organima daje dugotrajan i prijatan osećaj zadovoljstva tokom seksualnog odnosa uz bolju kontrolu i odlaganje ejakulacije. Formulacija je obogaćena alojom i bisabololom koji pomažu u održavanju muških spoljašnjih genitalnih organ..
0,00 RSD
Brend: Innventa
GRAMINN je dijetetski suplement koji sadrži ekstrakt polenovog praha raži (Rye pollen, Secale cerale) namenjen muškarcima za lečenje problema sa prostatom.Sastav:Graminex G60 cvetni ekstrakt polena       120mgGraminex GFX ekstrakt polena            &..
1.398,00 RSD
Brend: Dietpharm
UroProstal kapsule su dodatak ishrani sa ekstraktima plodova sabal palme i korena koprive, likopenom i mineralima cinkom i selenom.Delovanje:Ekstrakti sabal palme i korena koprive doprinose normalnoj funkciji prostate i mokraćnih puteva, dok cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.Način pr..
1.257,39 RSD
FILTER OD RTANJSKOG ČAJASastav:  Herba rtanjskog čaja (Saturejae montanae herba)Osobine:  Herba rtanjskog čaja sadrži do 2% etarskog ulja, triterpene, flavonoide, derivate cimetne kiseline.Primena: Aktivni sastojci rtanjskog čaja deluju antiseptično i umirujuće na sluzokožu organa za disan..
197,00 RSD
RTANJSKI ČAJ – VRIJESAKSastav :    Osušen nadzemni deo biljke (Saturejae montanae herba)Osobine :    Herba rtanjskog čaja sadrži do 2% etarskog ulja, triterpene, flavonoide, derivate cimetne kiselineUpotreba :    Kao antiseptik, sredstvo za olakšanje varenja i ublažavan..
218,00 RSD
Brend: Herbasvet
Delovanje:Dvojako pomaže ublažavanju erektilne disfunkcije: povećanjem protoka krvi u genitalijama, kao i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine. Pospešuje erekciju i pojačava libido, sprečava preranu ejakulaciju, povećava pokretljivost spermatozoida, poomaže u sazrevanju spermatozoida..
2.394,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu.Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca.Preporuču..
992,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Herbiko® Afrička šljiva, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement, namenjen za prostatu i urinarni trakt, kao i za normalnu seksualnu funkciju i libido muških osoba.Već poznato dejstvo Afričke šljive pojačano je 7x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore..
1.558,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Afrička šljiva forte pomaže da se:Postigne erekcijaOdrži erekcijaPojača želja za seksomOtklone erektilne smetnje prostateAktivni sastojak Afričke šljive beta-sitosterol pomaže jačanje potencije.Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj nač..
1.133,26 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)