Apoteka Cvejić
Korpa

Pamćenje i koncentracija

Brend: Nobel
Alora je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalnoSastav:ekstrak..
658,00 RSD
Brend: Nobel
Alora Ultra je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.Sastav:..
1.089,00 RSD
ASHWAGANDHAjedna od najpoznatijih ajurvedskih biljaka (potiče iz Indije).prevodu sa latinskog ONA KOJA DONOSI SAN.Oznaka KSM-66: proizvodnja ashwagandhe sa najvećim brojem sertifikata u oblasti kliničkih ispitivanja, u cilju što veće bioraspoloživosti ekstrakta njenog korena.DIGESTIVNI SISTEMPoboljš..
1.390,00 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit B12 neuro + vitamin B6 sublingvalne tablete su formulisane na bazi vitamina B12 i B6, čija se upotreba preporučuje kod nedostatka i povećanih potreba za ovim vitaminima. Blagi nedostatak vitamina B12 je prilično česta pojava, zato što je ovo vitamin vrlo složene strukture i teško se reso..
378,00 RSD
Brend: Biofar
Kompleks B vitamina je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose normalnoj mentalnoj sposobnosti (pantotenska kiselina) i normalnom funkcionisanju nervnog sistema (vitamini B1, B2, niacin, B6, biotin i B12). Formula, svojim aktivnim komponentama, doprinosi odr..
302,00 RSD
Brend: Anafarm
Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Indikacije:Prevenclja moždanog udaraProtiv depresije, gubitka pamćenja i koncent..
552,96 RSD
Brend: Health Aid
Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Delovanje:Mozgu, najvitalnijem organu u telu, su neophodne hranljive materije da podrži svoju funkciju. Zbog pritisaka modernog života, stresa i starosti, sposobnost mozga da optimalno funkcioniše je često smanjena.Brainvi..
3.652,50 RSD
FILTER ZELENI ČAJSastav:  List čaja (Camelliae sinensis folium)Osobine: List zelenog čaja sadrži katehinske derivate epikatehin, epigalokatehin, tein, teobromin, teofilin, kafein, flavonoide, polifenole, tanine, etarsko ulje i vitamin C.Primena: Aktivni sastojci zelenog čaja pokazuju antioksida..
137,00 RSD
ČAJ OD LISTA ZELENOG ČAJA Sastav:  List čaja (Theae folium)Osobine: List zelenog čaja sadrži etarsko ulje, polifenole, amino-kiseline, fenolne kiseline,  monoterpene, katehinske derivate (tein, teofilin, teobromin, kafein, epikatehin, epigalokatehin), tanine, minerale (aluminijum,mang..
221,00 RSD
Brend: Vemax
Cardiovasc plus kapsule su dijetetski suplement koji u svom sastavu sadrži 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja. Koristi se kod:  smanjenja aterosklerotičnih plakova  smanjenja rizika od kardiovaskularnih oboljenja i smrtnosti regulisanja ni..
3.379,20 RSD
Brend: Centrum
Delovanje:Dovoljan unos vitamina i minerala je od najveće važnosti upravo u periodu rasta i razvoja dece. Ali, kod pojačanih fizičkih i mentalnih napora povećana je i potreba za vitaminima. Stoga je odgovarajući unos ovih vitalnih supstanci važan preduslov za rast, razvoj i zdravlje dece. Mnoga deca..
1.163,00 RSD
Brend: Anafarm
Cink je dijetetski proizvod koji obezbeđuje 7 mg cink-glukonat u jednoj tableti. Cink je nakon gvožđa drugi po zastupljenosti mineral u tragovima u organizmu. Neophodan je za aktivnost velikog broja enzima i biohemijskih procesa. Neki od najvažnijih uloga cinka jesu rast i razvoj, nor..
369,00 RSD
Brend: Vemax
Combinerv je dijetetski suplement koji se koristi za poboljšanje nervne funkcije i  podršku terapiji neuropatskog bola. Sastav: alfa-lipoična kiselina (ALA) superoksid dismutaza (SOD)     Acetyl-L-karnitin vitamin B12  Superoksid dismutaza (SOD) je prva linija odbrane ..
2.722,00 RSD
Curcumawell je klinički ispitan prirodni preparat čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Način upotrebe:1-2 puta dnevno po 1 kapsula uz obrok.Dejstvo:Novasol kurkumin:Deluje ant..
2.645,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja, dok DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Pantotenska kiselina je zaslužna za normalne mentalne perfomanse.Sastav:DHA  250mg, ekstrakt lista ginka  60mg, niacin 10mg, pantotenska kiselina ..
860,01 RSD
Delovanje:Coenzyme Q10, poznat i pod nazivom ubihinon, je jedna od glavnih supstanci koja je neophodna za dobijanje energije u skoro svakoj ćeliji u organizmu. Velike količine ove supstance se nalaze upravo u organima kao što su srce, bubrezi, jetra i mišići tj. metabolički aktivnim ćelijama. S..
983,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 79 (5 strana)