Apoteka Cvejić
Korpa

Menopauza i PMS

Brend: Nobel
Alora je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalnoSastav:ekstrak..
658,00 RSD
Brend: Nobel
Alora Ultra je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.Sastav:..
1.089,00 RSD
Opis proizvoda:Ave flaster Lady je grejući flaster, spreman za upotrebu. Može se koristiti bilo kad i bilo gde bez dodatnog izvora toplote.Delovanje:Napravljen je od materijala koji odaju toplotu među kojima se nalaze prašak gvožđa, voda, vermikulit, aktivni ugalj, so i vreća od ne tkanog materijala..
506,88 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit B12 neuro + vitamin B6 sublingvalne tablete su formulisane na bazi vitamina B12 i B6, čija se upotreba preporučuje kod nedostatka i povećanih potreba za ovim vitaminima. Blagi nedostatak vitamina B12 je prilično česta pojava, zato što je ovo vitamin vrlo složene strukture i teško se reso..
378,00 RSD
KANTARIONLatinski naziv i familija :    Hypericum perforatum L. (Hypericaceae)Upotreba :    Aktivni sastojci kantariona deluju antidepresivno (kao MAO inhibitori) pa se koristi u tretmanu lakših depresija, uzbuđenja, nervoze, nemira i tegoba u menopauzi. Pokazuje povoljno dejstvo..
155,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina vaginalete sa hijaluronskom kiselinom predstavljaju potpunu negu za vaše intimno zdravlje u slučaju osećaja vaginalne suvoće, peckanja, svraba i nelagodnosti u osetljivom delu vagine. Proizvod je formulisan da bi sačuvao i obnovio zdravlje i vlažnost vagine. Cicatridina vaginalete su naj..
1.680,00 RSD
Brend: Inpharm
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaj..
450,00 RSD
Brend: Inpharm
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i ..
795,00 RSD
Brend: Dietpharm
Ovaj preparat ublažava vrlo neugodne klimakterične tegobe, kao što su napadi vrućine često praćene povećanim znojenjem, lupanjem srca, razdražljivošću, uznemirenošću, nesanicom i depresijom. Do ovih simptoma dolazi sa godinama, zbog smanjenja funkcije jajnika.Delovanje:ekstrakt izdanka biljke Cimici..
710,00 RSD
Brend: Esi
Dijetetski proizvod sa vitaminima, mineralima, taurinom, kolagenom i keratinom, koristan za obezbeđivanje dodatne količine hranljivih sastojaka u slučaju nepravilne ishrane ili povećanih potreba.MULTICOMPLEX ZA ŽENE ima kompletnu formulu, uravnoteženu i sigurnu, u saglasnosti sa preporučenim dnevnim..
832,00 RSD
FEMAL ublažava i potpuno otklanja simptome koji se javljaju tokom PMS I MENOPAUZE:opšti osećaj nadutosti, promena raspoloženja, blago povećanje telesne težine, napetost u dojkama, glavobolja, poremećaj sna, valunzi (znojenje i vrući talasi), palpitacije,bolovi u zglobovima i mišićima.Način upotrebe:..
0,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Jedna kapsula sadrži 100 mg suvog ekstrakta crvene deteline (Trifolium pratense L.) standardizovanog na 40% izoflavona.Kome su namenjene FEMINAL® kapsule?Namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanica..
1.235,25 RSD
Brend: Pharmas
Femipause je prirodan hormonski proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka za ublažavanje tegoba u menopauzi. U njegovom delotvornom sastavu ključni su ekstrakt livadske (crvene) deteline i semenjače semena lana u formulaciji za dan, i melatonin u formulaciji za noć,Femipause obezbeđuje kompletnu po..
2.465,00 RSD
Brend: Herbasvet
Femisan A kapsule sa zlatnom makom se preporučuju kod cisti na jajnicima, mioma na materici, poremećaja menstrualnog ciklusa, bolnih menstruacija, endometrioze, PCOS-a (sindroma policističnih jajnika), fibrocističnih promena u dojkama, ženske neplodnosti, ranica na grliću materice, PMS-a.Delova..
2.646,00 RSD
Brend: Herbasvet
Femisan A kapi se najčešće koriste za tretiranje sledećih tegoba: ciste na jajnicima, miomi na materici, poremećaji menstrualnog ciklusa, bolne mentruacije, endometrioza, PCOS (sindrom policističnih jajnika), fibrocistične promjene u dojkama, ženska neplodnost tj. sterilitet, PMS. Del..
999,00 RSD
Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz neugodnih pojava. Ovi problemi mogu trajati od par meseci do čak nekoliko godina.To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, oboljenja štitne žlezde, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i k..
999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 76 (5 strana)