Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Jetra i žuč

Brend: Terranova
B vitamini predstavljaju osnovu za blagostanje vašeg uma i tela. Doprinosi normalnoj psihičkoj i mentalnoj funkciji, utiče na delovanje nervnog sistema, povoljno deluje na imunitet, protiv stresa. Osobama koje u ishrani koriste mnogo belančevina često nedostaje vitamin B6. Uz ovaj preparat, ova..
1.936,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna dejstva. Povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma, raznih upala usta i grla, kao i kod površinskih rana i infekcija na koži, aktivirajući enzime ćelijskog metabolizma čime stimuliše procese regeneracije oštećenog tkiva. ..
375,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Artičoka sadrži gorke i druge sastojke koji vraćaju apetit i pomažu varenje. Njeni aktivni principi povoljno utiču na jetru, stimulišući izlučivanje žuči i time bolje varenje masti. Smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojačavajući njeno izbacivanje mokr..
315,00 RSD
Biljni proizvod za normalnu funkciju jetre i normalno varenjeAktivni sastojci:                                                               ..
978,00 RSD
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo prir..
1.820,00 RSD
Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarijih oblika fotosintetskih životnih formi koji stvaraju kiseonik i koji su omogućile evoluciju viših oblika života u prirodi. Spirulina je besmrtan organizam koji se obnavlja već 3 milijardi godina i sadrži mudrost i iskustvo prir..
1.124,00 RSD
Delovanje:Ekstrakt medicinske gljive Coprinus comatus standardizovan na 30% polisaharida.Povoljno deluje na regulaciju nivoa glukoze.Sprečava komplikacije dijabetesa.Rezultati savremenih istraživanja pokazuju da preparati gljive Coprinus comatus:direktno poboljšavaju lučenje insulina stimulacijom be..
1.053,00 RSD
Brend: Nobel
Dodatak prehrani koji sadrži krilovo ulje. Omega-3 iz krilovog ulja se bolje apsorbuje iz creva i ugrađuje u ćelije organa u kojima nam je potrebna, kao što su mozak, srce, krvni sudovi, imune ćelije. Krilovo ulje sadrži još jednu komponentu, koju riblje ulje nema, a to je izvanredno snažni antioksi..
1.362,00 RSD
Brend: Nobel
Nobel fish oil  je dodatak ishrani za decu  uzrasta od 3 do 10 godina sa ukusom manga i breskve koji sadrži omega 3 masne kiseline.Aktivni sastojci: riblje ulje (2,35g/10ml), od čega:EPA (eikozapenteanska kiselina) 390mg/10mlDHA (dokozaheksaendska kiselina) 260mg/10mlDelovanje:jačanj..
1.072,00 RSD
Delovanje:Lecitin je prirodni izvor holina, inozitola i linolenske kiseline. Holin i inozitol su vitalne komponente membrana svih ćelija i igraju važnu ulogu u rastu ćelija i njihovoj funkciji.Preporučuje se:Osobama sa povišenim masnoćama u krviKod intelektualnih napora i oslabljenog pamćenjaKod mal..
2.771,00 RSD
MAXMEDICA HEPAGARD KAPSULE A30
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Delotvornost MaxMedica Hepagard kapsulaSadrže kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja doprinose održavanju normalne funkcije jetre.Plod sikaviceSilybi marianum fructus i njen aktivni sastojak silimarin se koriste u tretmanu oštećenja jetre, hroničnih zapaljenskih oboljenja jetre i kod ciroze j..
969,00 RSD
LV SURUTKA U PRAHU OD KOZJEG I OVČIJEG MLEKA 300G
NEMA NA LAGERU
Brend: LV Pharm
Surutka je dobijena od ovčijeg i kozijeg mleka u prahu i predtsavlja proizvod koji sadrži 20% čistih, iskoristivih i lako svarljivih proteina.  Životinjski je proizvod koji alkalizuje, odnosno daje baznost ljudskom organizmu. Surutka od ovčijeg i kozjeg mleka: podiže imunitet, odličan je hep..
0,00 RSD
Brend: LV Pharm
Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Natrijum-askorbat se primenjuje kod osoba k..
1.187,00 RSD
Brend: LV Pharm
 Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Natrijum-askorbat se primenjuje kod o..
1.403,00 RSD
Brend: LV Pharm
Mineralno-Vitaminska smeša predstavlja kompleks vitamina i minerala koji jačaju imunitet i potpomažu zdravlje čitavog organizma. Sastav: Vitamin C (natrijum-L-askorbat) Magnezijum (magnezijum-citrat) Vitamin B3 (nikotinamid) Cink (cink-citrat) Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) Vitamin B5 (k..
1.209,00 RSD
Brend: LV Pharm
HepatoProtect je dijetetski proizvod na biljnoj bazi (Sylibum marianum – sikavica, šareni čkalj) i sadrži silimarin za normalnu funkciju i regeneraciju jetre. HepatoProtect povećava nivo glutationa, supstance koja detoksifikuje jetru i sprečava oštećenja pod dejstvom hemikalija, lekova, hormona. Uti..
1.132,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 42 (3 strana)