Apoteka Cvejić
Korpa

Holesterol i trigliceridi

Brend: Alkaloid
Koenzim Q10 ( ubihinon ) je esencijalan u energetskom metabolizmu čoveka. On snabdeva sve naše ćelije energijom i značajan je za pravilan rad srca. Starenjem,organizam proizvodi sve manje koenzima q10 i zato je neophodno da ga unosimo putem hrane ili dodataka ishrani. Kod osoba od 60 godina količina..
900,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su omega-3 masne kiseline, vitamini A i D, Shark Oil kapsule su izuzetno koristan proizvod koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, smanjeno s..
908,00 RSD
Brend: Adoc
Opis:ARTERINORM je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prirodnih materija koje su korisne za fiziološku kontrolu nivoa holesterola u plazmi. Delovanje ovog proizvoda dokumentovana je u nekoliko objavljenih kliničkih ispitivanja.Način delovanja:   Arterinorm je dodatak ishrani koji sadrži ..
994,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnolo..
924,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Vitamin K2 – MK7  sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i snažno utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Vitamin K2-MK7 u ARTEROprotect-u  se dobija  patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Una..
1.741,35 RSD
Brend: Abela Pharm
ARTEROprotect® Metabolic je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi, smanjenju telesnu masu i reguliše nivo šećera u krvi. Bioaktivni sastojak, suvi ekstrakt korena Amorphophallus konjac K. Koch standardizovan na 90% glukomanana, je dijetno vl..
1.630,20 RSD
Delovanje:BELI UGALJ pripada najnovijoj, IV generaciji enterosorbenata (supstance koje deluju u sistemu organa za varenje mehanizmom vezivanja štetnih materija na svoju površinu – adsorbenti, ili uvlačenjem u unutrašnjost strukture, npr. u pore – apsorbenti).Zahvaljujući nanotehnologiji ima glatke, ..
491,00 RSD
Brend: Alkaloid
Delovanje:Zаštitа od srčаnih oboljenjа i od аterosklerotičnih promenа.Zа smаnjenje ukupnog holesterolа i LDL holesterolа (loši holesterol).Zа povećаnje HDL-holesterolа (dobаr holesterol).Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksа..
1.489,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Biljni ekstrakti su visokog kvaliteta, prečišćeni i standardizovani na aktivne supstance. Svojim udruženim dejstvom, oni efikasno snižavaju vrednosti ukupnog holesterola, LDL i triglicerida. Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i tri..
1.031,00 RSD
ARTIČOKA  Latinski naziv i familija :    Cynara scolymus L. (Asteraceae)Opis :    Stabljika je uspravna i granata, pokrivena dlakama. Listovi su režnjeviti, pri vrhu bodljikavi, sa naličja obrasli dlakama. Cvetne glavice su krupne i ljubičaste. Poreklom je iz jugozapadn..
184,32 RSD
ČAJ ZA REGULISANJE POVIŠENOG HOLESTEROLA Sastav:  Rizom pirevine (Graminis rhizoma)Koren koprive (Urticae radix)Seme piskavice (Foenugraeci semen)Plod anisa (Anisi fructus)List bokvice (Plantaginis folium)List artičoke (Cynarae folium)Cvet smilja (Helichrysi flos)Osobine: Lekovito bil..
369,00 RSD
ČAJ OD LISTA ZELENOG ČAJA Sastav:  List čaja (Theae folium)Osobine: List zelenog čaja sadrži etarsko ulje, polifenole, amino-kiseline, fenolne kiseline,  monoterpene, katehinske derivate (tein, teofilin, teobromin, kafein, epikatehin, epigalokatehin), tanine, minerale (aluminijum,mang..
221,00 RSD
Brend: Vemax
Cardiovasc plus kapsule su dijetetski suplement koji u svom sastavu sadrži 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja. Koristi se kod:  smanjenja aterosklerotičnih plakova  smanjenja rizika od kardiovaskularnih oboljenja i smrtnosti regulisanja ni..
3.379,20 RSD
Brend: Bioclinica
Citrax forte predstavlja dijetetski preparat koji se koristi u cilju smanjenja telesne mase, odnosno mršavljenja. Zbog svog jedinstevog sastava ima jos dosta pozitivnih efekata na naš organizam. Željeni efekat se veoma brzo postiže.  Dejstvo: Ubrzava metabolizam. Povećava razgradnju masti. ..
1.238,00 RSD
Brend: Bioclinica
Citrax forte predstavlja dijetetski preparat koji se koristi u cilju smanjenja telesne mase, odnosno mršavljenja. Zbog svog jedinstevog sastava ima jos dosta pozitivnih efekata na naš organizam. Željeni efekat se veoma brzo postiže.  Dejstvo: Ubrzava metabolizam. Povećava razgradnju masti. ..
2.028,00 RSD
Brend: Dietpharm
Delovanje:Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su alkil-gliceroli omega-3 masnih kiselina Immuno Shark kapsule su veoma koristan i efikasan preparat, koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holeste..
480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 72 (5 strana)