Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Holesterol i trigliceridi

Delovanje:Uklanja teške metale, pesticide, mikotoksine, što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanje nervnog sistema, čak i kod osoba koje boluju od Alchajmerove bolesti, autizma ili demencije.Njegovi kristali deluju poput kaveza uvlačeći u sebe štetne supstance koje su po pravilu pozitivn..
504,00 RSD
Delovanje:Kompleks mikronskog praška za oralnu upotrebu je dijetetski suplement.Pomaže kod saniranja gastroenterolških manifestacija, otklanja slobodne radikale, toksine i teške metale, poboljšava imunitet organizma.Zeolit je antioksidans sa velikim spektrom dejstva.Kontraindikovan je tokom trudnoće..
405,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Asai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke. Ubikinon se i prirodno se javlja u o..
2.648,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Asai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke. Ubikinon se i prirodno se javlj..
4.706,00 RSD
Brend: Terranova
OpisHrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Istraživanja kažu da može da utiče na regulaciju glukoze u krvi (glikozilirani hemoglobin- HbA1C) kod dijabetesa tipa 2.Hrom je esenc..
1.505,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije.Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali). Kao r..
2.802,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije.Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali). Kao r..
2.415,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaHrom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.Hrom je nezamenljiv sastojak sagorevača masti i u programu je svake moderne dijete. Osim što pomaže insulinu da metaboliše masti i glukozu, hrom podstiče pretvaranje proteina u mišićnu mas..
1.260,51 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Artičoka sadrži gorke i druge sastojke koji vraćaju apetit i pomažu varenje. Njeni aktivni principi povoljno utiču na jetru, stimulišući izlučivanje žuči i time bolje varenje masti. Smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojačavajući njeno izbacivanje mokr..
315,00 RSD
Brend: Inpharm
Čisti i štiti krvne sudove, mozak i zglobove.Prevencija arteroskleroze.Poboljšava protok krvi u mozgu.Bolja memorija i niži rizik od moždanog udara ( 3x efikasniji u odnosu na omegu iz ribljeg ulja ).Reguliše nivoe holesterola i triglicerida.Pomaže kod otklanjanja simptoma u menopauzi žena i u PMS-u..
1.914,00 RSD
Brend: Inpharm
Komponente koje čine Save Oil nezamenljivimOmega-3 masne kiseline koje se nalaze u fosfolipidnoj formi: eikozapentanoična kiselina (EPA) i dokozaheksanoična kiselina (DHA)Fosfolipidi - koji imaju bolju bioraspoloživost i bioefikasnost za ćelije i tkiva u ljudskom telu. Doprinose 50% boljoj resorpcij..
1.628,00 RSD
San Sebastian – Kurkuma (Turmeric) su kapsule koje sadrže koncentrovan ekstrakt Kurkume (Curcuma Longa). Kurkuma svojim širokim spektrom dejstava oduševljava lekare i nutricioniste širom sveta i zasluženo je proglašena lekovitom biljkom broj 1 na planeti. Ona se koristi u Ajurvedskoj medicini preko ..
1.124,00 RSD
Delovanje:Ekstrakt medicinske gljive Coprinus comatus standardizovan na 30% polisaharida.Povoljno deluje na regulaciju nivoa glukoze.Sprečava komplikacije dijabetesa.Rezultati savremenih istraživanja pokazuju da preparati gljive Coprinus comatus:direktno poboljšavaju lučenje insulina stimulacijom be..
1.053,00 RSD
Brend: Esensa
Cimet Cimisens tablete za regulaciju nivoa šećera, 30 tableta sadrže koru cimeta u prahu, koja doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi, pa se njihova primena preporučuje kao pomoć kod pacijenata koji boluju od dijabetesa tipa 2. Kora cimeta sadrži etarsko ulje, kumarine, sluz i tanine...
538,00 RSD
Brend: Probotanic
Delovanje:Obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-82%Utiče povoljno na imuni sistemPovoljno utiče na alergiju na polenSnižava visok krvni pritisak i poboljšava cirkulacijuSnižava nivo holesterola i šećera u krviJedan od najaktivnijih oblika ove biljke je ulje crnog kumina koje sadrži Timok..
2.436,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 73 (5 strana)