Apoteka Cvejić
Korpa

Bubrezi i mokraćni putevi

Brend: Vitalis
Vitalis Urovital je potpuno prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Delovanje:Vitalis Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i b..
1.275,00 RSD
Brend: Pharmanova
Za zdrav urinarni sistem!Delovanje:•    Prevenira urinarne infekcije•    Smanjuje učestalost ponavljanja tegoba•    Ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija (Echerichia coli, Candida albicans)Preparat Utisept® sadrži inovativni..
626,00 RSD
UTIPRO PLUS KAPSULE A15
NEMA NA LAGERU
Opis:Utipro plus se koristi za  kontrolu i prevenciju infekcije urinarnog trakta izazvanih patogenima kao što su E.coli i druge gram negativne bakterije koje obično učestvuju u etiologiji uroloških infekcija.Sastav:Kombinacija želatina i ksiloglukana, Propolis, Hibiskus sabdariffa, silicijum di..
0,00 RSD
Brend: Pharmanova
Utiemanoz je prirodni preparat sa aktivnim komponentama D-manoza I Ellirose ekstrakt na bazi Hibiskusa, koji pomaže kod akutnih infekcija urinarnog takta izazvanih Ešerihijom koli, sprečava česte i ponovljene infekcije i deluje preventivno pre pojave infekcije.Pažljivo odabrane aktivne komponente Ut..
1.264,00 RSD
Brend: Pharmanova
Utidry se preporučuje kao podrška pravilnom funkcionisanju mokraćne bešike i donjeg urinarnog trakta kod žena, u održavanju kontrole mokrenja.Upotreba: Žene starije od 18 godina - dva puta dnevno po jedna kapsula prve četiri nedelje, potom jedna kapsula dnevno narednih 20 nedeljaSastav: Jedna kapsul..
1.320,00 RSD
Brend: Dacom Pharma
Kompletan je i efikasan uroprotektor sa klinički potvrđenim rezultatima.Inhibira adheziju bakterija i smanjuje opterećenost bakterijama urinarni i intestinalnni trakt.Snažan je u borbi protiv upale.Pogodan je za primenu sa antibioticima i za prevenciju rekurentnih infekcija.Preporučuje se kod: ..
1.515,00 RSD
Brend: Innventa
UROLITINN je dijetetski suplement koji sadrži bioaktivni biljni kompleks za prevenciju i eliminaciju svih tipova kalkulusa iz urinarnog trakta i koristi se u prevenciji i lečenju urolitijaze.Sastav:rastavić (Equisetum arvense)    570 mgcrvena peščanka (Spergularia rubra)   330 mg..
2.590,00 RSD
Urobitrat je dodatak ishrani koji se koristi za pospešivanje izlučivanja tečnosti iz organizma pa tako eliminiše štetne produkte metabolizma i ispira mokraćne puteve.Sastav:Standardizovani ekstrakti:breze 80mgjavanskog čaja 40mgzlatnice 60mgetarsko ulje morača 4mgNamena:Preporučuje se kod:osoba koje..
719,00 RSD
Brend: Pharmas
URIROYAL PRAŠAK je jedinstvena kombinacija na tržištu sa D-manozom i S.Boulardii, koja sinergistički deluje na eradikaciju E.Coli.Efikasan je kod lečenja nekomplikovanih IMS i prevencije rekurentnih IMS. Brzo i lako oslobađa tegoba i nema neželjenih efekata. Pogodan je za decu od 3 godine i odrasle ..
1.290,00 RSD
Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama koje povećavaju energiju organizma, poboljšavaju zdravlje reproduktivnih organa i obezbeđuju lep izgled kože i bolju funkc..
843,00 RSD
Za jačanje funkcije bešike i prostate. Delovanje:Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom. Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta. Seme bundeve koristi se kao dodatak ishrani sa ..
593,00 RSD
Brend: Esensa
Cimet Cimisens tablete za regulaciju nivoa šećera, 30 tableta sadrže koru cimeta u prahu, koja doprinosi snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi, pa se njihova primena preporučuje kao pomoć kod pacijenata koji boluju od dijabetesa tipa 2. Kora cimeta sadrži etarsko ulje, kumarine, sluz i tanine...
538,00 RSD
Brend: Dr. Werner
ProstaGUARD je precizna kombinacija biljnih ekstrata koji imaju povoljan efekat kod problema sa pojavom Benigne hiperplazije prostate (BHP) i poboljšavaju potentnost i seksualnu aktivnost muškaraca.Aktivni sastojci deluju sinergično, umanjuju obim žlezde, poboljšavaju oticanje mokraće i smanjuju bro..
1.334,00 RSD
PROBOTANIC FLORUM KAPSULE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Probotanic
Probotanic Florum kapsule se koriste za prevenciju i kao podrška u prevazilaženju tegoba kod pojave štetnih mikroorganizama u telu. Florum kapsule održavaju zdravlje organa urinarnog, digestivnog i respiratornog sistema.Delovanje:Glavni antibakterijski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Karvak..
0,00 RSD
Brend: Primed
PRIMED 6 JE PRIRODNA FORMULA NA BAZI MEDA, POLENA, SVILOVINE I GOLICE.NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.PRIMED 6 se preporučuje kod:benignog uvećanja prostateakutne i hronične upale prostate i mokraćnih putevaKAKO DELUJE PRIMED 6Aktivni sastojci preparata ispoljavaju blagotvorno d..
1.505,00 RSD
PALISEPT CAPS A30
SUPER CENA
Poznato je da su infekcije mokraćnih puteva, posle respiratornih virusnih, najčešće infekcije kod ljudi. Javljaju se kod osoba oba pola, ali su mnogo češće kod žena. Kao pomoćna sredstva u ublažavanju simptoma upale i očuvanju pravilnog funkcionisanja mokraćnih puteva, često se koriste proizvod..
649,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 67 (5 strana)