Apoteka Cvejić
Korpa

Alergije


Delovanje:Ajkus je prirodno ulje iz ajkuline jetre koje ime blagotvorno dejstvo na imunološki sistem organizma. Njegov glavni sastojak alkoksiglicerol poznatiji kao AKG ima svojstvo da podstiče stvaranje odbrambenih ćelija u organizmu i tako jača imunitet organizma. AKG je jedini antioksidans koji i..
1.134,00 RSD
Delovanje:Ajkus je prirodno ulje iz ajkuline jetre koje ime blagotvorno dejstvo na imunološki sistem organizma. Njegov glavni sastojak alkoksiglicerol poznatiji kao AKG ima svojstvo da podstiče stvaranje odbrambenih ćelija u organizmu i tako jača imunitet organizma. AKG je jedini ..
2.177,00 RSD
Brend: Health Aid
Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanimantiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergisticku imunološkupodršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene.• jača imuni odgovor•..
2.635,78 RSD
Brend: Jgl
Aqua maris je antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namenjen je za prevencijui ublažavanje simptoma alergije.Prikladan je za decu od najranije dobi i odrasle.Bez aditiva i konzervansaNačin upotrebe:Raspršiti dva do tri puta u svaku nozdrvu nekoliko puta na dan. S obzirom na jačin..
1.136,43 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Izotonirana morska vodaAqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno deluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme čišć..
600,00 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS SPREJ sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana s prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način.AQUA MARIS SPREJ je namenjen za higijenu nosne duplje.Sadržaj: 100 ml rastvora sadrži 30 ml morske vode s prirodnim mineralima, bez konzervansa.Način upotrebe: Z..
420,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav: Izotonična morska vodaNormalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupl..
708,34 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS STRONG sprej za nos je hipertonični rastvor morske vode iz Jadrana. Zbog sadržaja mineralnih soli i bogatstva oligoelemenata, blagotvorno deluje na sluzokožu nosa.Smanjuje začepljenost nosa u stanjima kao što su:PrehladeAlergijeGripPosle hirurških zahvataKod dece starije od 8 godina i odr..
470,00 RSD
Delovanje:BELI UGALJ pripada najnovijoj, IV generaciji enterosorbenata (supstance koje deluju u sistemu organa za varenje mehanizmom vezivanja štetnih materija na svoju površinu – adsorbenti, ili uvlačenjem u unutrašnjost strukture, npr. u pore – apsorbenti).Zahvaljujući nanotehnologiji ima glatke, ..
491,00 RSD
Beres Drops Plus  – dodatak ishrani sa mineralnim materijama i elementima u tragovima, koji svi zajedno, u optimalnoj kombinaciji, dozi i formi:Regulišu imuni sistemPovećavaju otpornost organizma Štite od oksidativnog stresaSastav:  cink, gvožđe, mangan, bakar, molibden, fluor, h..
1.519,10 RSD
Brend: Biofar
Kalcijum 500+D3 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima važn..
349,50 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE KALCIJUM-COMPLEX 600MG A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbedjuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu.Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i mineral u org..
595,00 RSD
BIVITS ACTIVA VITAMIN C 1000 ACEROLA TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: BiVits
BiVits Vitamin C 1000 acerola je dijetetski suplement koji obezbedjuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbedjuje snažan antioksidativni efekat. Ekstrakt Acerole osim vitamina C sadrži i druga bioakti..
1.451,74 RSD
BIVITS ACTIVA VITAMIN C 500 ACEROLA TABLETE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: BiVits
BiVits Vitamin C 500 acerola je dijetetski suplement koji obezbedjuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbedjuje snažan antioksidativni efekat. Ekstrakt Acerole osim vitamina C sadrži i druga bioaktiv..
1.011,82 RSD
CLARITINE TABLETE 10MG A10
SUPER CENA
Brend: Bayer
Claritine ® ublažava simptome povezane sa alergijskim rinitisom, poput kijanja, curenja ili svraba nosa, peckanja ili svraba očiju, kao i simptome idiopatske urtikarije (svrab i crvenilo kože).Claritine ®  je namenjen kod odraslih i dece starije od 2 godine sa telesnom masom većom od ..
0,00 RSD
Curcumawell je klinički ispitan prirodni preparat čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Način upotrebe:1-2 puta dnevno po 1 kapsula uz obrok.Dejstvo:Novasol kurkumin:Deluje ant..
2.645,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 81 (6 strana)