Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

CHICCO ZANZA PARFEMISANI STIKERI

CHICCO ZANZA PARFEMISANI STIKERI
CHICCO ZANZA PARFEMISANI STIKERI

Opis proizvoda

Chicco zanza parfemisani stikeri protiv komaraca su šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris.

Način upotrebe

  1. Odlepiti stiker
  2. Zalepiti jedan ili više stikera na odeći ili na dečijim kolicima.
  3. Protrljati stiker kako bi osetili miris.
  4. Trajanje mirisa 4-6 sati u krugu od jednog metra.

Upozorenje

Ne koristiti za uzrast ispod 3 godine. Ne koristiti na koži. Ulje Limunove trave i ulje Eukaliptusa mogu izvavati alergijsku reakciju. Oprati ruke nakon upotrebe. Držati dalje od domašaja dece. Odlagati u skladu sa regulativom o odlaganju otpada. Izbegavati kontakt sa ustima, očima i sluzokožom. U slučaju iritacije prestati sa upotrebom i isprati vodom. U slučaju kontakta sa očima dobro isprati vodom nekoliko minuta. Ukloniti sočiva ukoliko ih imate i nastavite sa ispiranjem. U slučaju da se iritacija nastavi konsultovati se lekarom. Koristiti stikere uz nadzor odraslih. Držati dalje od izvora toplote. Za spoljašnju upotrebu. Najbolje upotrebiti u roku od 24 meseca od otvaranja. Idealno za celu porodicu. Koristiti u skladu sa uputstvom. Broj komada u pakovanju: 12 kom

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.034,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 27726