Apoteka Cvejić
Korpa

CARTIGEL GEL 100ML

CARTIGEL GEL 100ML
CARTIGEL GEL 100ML

Opis proizvoda

Cartigel se upotrebljava kao pomoć kod oslabljene cirkulacije, bolova u leđima i mišićima, reumatskih tegoba, bolova kod udaraca, sportskih povreda (nagnječenja i iščašenja zglobova), neuralgija, kod bola od ujeda insekata.Zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića kao i prisustvu mentola i kamfora, Cartigel deluje protivupalno, poboljšava cirkulaciju na mestu bola i postiže blago anestezirajući efekat, pri čemu se osećaj bola postepeno smanjuje. 

Preporučuje se kod: bolova u zglobovima i mišićima,reumatskih tegoba,sportskih povreda,glavobolja,bolova u leđima, a naročito kod išijasa.

Sastav

Voda, kamfor, mentol, izopropil miristat, etarsko ulje eukaliptusa (Eucalyptus Globulus Oil), glicerin, propilen glikol, polisorbat 80, trietanolamin, karbomer, ulje karanfi lića (Eugenia Caryophyllus Oil), metilparaben, propilparaben

Način upotrebe

Blagim utrljavanjem i masiranjem naneti gel na bolno mesto, čime se postiže prijatan osećaj toplote i opuštanje mišića. Tretirano mesto se može pokriti pamučnom tkaninom kako bi se osećaj toplote pojačao. Postupak ponoviti 2-4 puta dnevno. Kod glavobolja gel utrljati u predelu slepoočnica uz blago masiranje.

Pakovanje: Tuba 100 ml 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
641,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 23968