Apoteka Cvejić
Korpa

Worwag

Brend: Worwag
Vitagamma D3 je dijetetski suplement vitamina D3 koji efikasano obezbeđuje dovoljne količine vitamina D u organizmu.  Sastav: holekalciferol   2000IUDelovanje:značajan za normalnu funkciju imunog sistemareguliše nivo kalcijuma u krviodržava normalnu funkciju kostiju i mišićaodrža..
914,00 RSD
Brend: Worwag
Lagosa je dijetetski suplement namenjen održavanju pravilnog funkcionisanja jetre.Delovanje: hepatoprotektivno dejstvo (stabilizuje membranu ćelija jetre i sprečava ulazak toksina u same ćelije, sprečava potrošnju glutationa, koji je osnovni i najvažniji antioksidans u našem organizmu)regenerativno ..
1.240,00 RSD
Brend: Worwag
Diabetiker vitamini su dodatak ishrani koji se preporučuje osobama sа dijаbetesom, kao i osobama sа predispozicijom zа razvoj dijаbetesa.Sastav: vitamin C    90mgvitamin E    18mg α-TEniacin     7,5mgvitamin A   333 μg REvitamin B1   2,4mgv..
865,00 RSD
Brend: Worwag
Capsagamma dolor krema je lokalni analgetski preparat koji pomaže u otklanjanju bola u mišićima i zglobovima, na mestima na kojima nema oštećenje kože.Sastav:kapsaicin (standardizovani meki ekstrakt kajenske paprike) u dozi od 0,53 mg/gDelovanje:lokalni antireumatik koji pomaze u otklanjanju bola u ..
1.038,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)