Apoteka Cvejić
Korpa

Walmark

Brend: Walmark
Cink je mineral neophodan za normalno funkcionisanje organizma.Cink ima antioksidativno dejstvo jer štiti ćelije kože i mišića od ubrzanog starenja i oštećenja, a može pomoći i u procesu zaceljivanja rana nakon povreda. Imuni sistem - cink igra ključnu ulogu, gde pomaže regulaciju proizvodnje i..
1.059,00 RSD
Brend: Walmark
Sinulan forte tablete imaju ulogu da umire gornje disajne puteve,utiču povoljno na imuni sistem i respiratorni sistem.Sastav:Suvi ekstrakt lista justicije (Andrographis paniculata) ; Suvi ekstrakt cveta zove; Suvi ekstrakt herbe verbene/ljutovnice; Suvi ekstrakt korena lincure; Suvi ekstrakt cveta d..
799,00 RSD
MARSOVCI SIRUP 150ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Walmark
Marsovci sirup predstavlja najkompletniju formulu vitamina i minerala koja štiti decu od prehlade, gripa i drugih virusnih i bakterijskih infekcija. Sastojci koje se u sirupu Marsovci nalaze u dnevnim dozama prilagođenim deci već od navršene prve godine života, efikasno jačaju i stimulišu imuni sist..
0,00 RSD
Brend: Walmark
Marsovci sa prebiotikom sa ukusom šumskog voća sadrže inulin-prebiotik koji održava ravnotežu crevne mikroflore, obezbeđuje normalno varenje, redovno pražnjenje i dobar apetit. Takođe, inulin pospešuje i apsorpciju kalcijuma i magnezijuma u crevima i na taj način obezbeđuje pravilnu izgradnju kostij..
872,00 RSD
Brend: Walmark
Walmark kalcijum+magnezijum+cink tablete se koriste kao dodatni izvor kalcijuma,magnezijuma i cinka u ishrani.Delovanje:Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju.Magnezijum je važan za pravilan rad nervnog sistema, zdrave kosti, pravilan rad miš..
680,00 RSD
Brend: Walmark
ArthroStop Rapid tablete predstavljaju jedinstveni preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova. Specijalna formulacija klinički dokazanih supstanci – glukozamina, hondroitina i Boswellina  efikasno deluje na sve zglobove (koleno, kuk, ostali zglobovi ruku, nogu i kičmenog stuba).Delovanje: ..
2.189,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)