Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Vitalis

VITALIS VITAMIN C KAPSULE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Vitalis
Potpuno prirodni Vitalis Vitamin C je dodatak ishrani na bazi ekstrakata ploda limuna i acerole kao prirodnih izvora vitamina C i ploda narandže koji sadrži bioflavonoid hesperidin. Zahvaljujući sinergijskom delovanju sastojaka preparata, resorpcija vitamina C je poboljšana u prisustvu bioflavonoida..
0,00 RSD
Brend: Vitalis
Vitalis Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu.Delovanje:Jedinstvena formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno. Pos..
1.099,00 RSD
Brend: Vitalis
Vitalis Urovital je potpuno prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Delovanje:Vitalis Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i b..
1.275,00 RSD
Brend: Vitalis
Vitalis Sports krema je biljni antireumatik, efikasan kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi. Trenutno ublažava bol.Delovanje:Vitalis Sports krema ne samo da ublažava bol nego i jača hrskavicu i poboljšava cirkulaciju u samom zglobu. Zaus..
1.099,00 RSD
Brend: Vitalis
Vitalis Slim je bezbedan, potpuno prirodan, atestiran i proveren dijetetski proizvod za mršavljenje.  Delovanje:Vitalis Slim sadrži jedinstvenu formulu koja obezbeđuje efikasno mršavljenje na zdrav i prirodan način, sagoreva postojeće masne naslage i sprečava stvaranje novih. Uz to, Vitali..
1.275,00 RSD
Brend: Vitalis
Delovanje:Oftalmo Vitalis kapsule se preporučuju osobama:• koje žele da spreče oštećenje vidnog aparata• koje su izložene povećanom radu na kompjuterskim ekranima• koje u većoj meri koriste tablet ekrane i veće telefonske ekrane• sa smanjenom oštrinom vida• sa oštećenom makulom luteom• sa hroničnim ..
1.275,00 RSD
Brend: Vitalis
Vitalis Artriflex je prirodni preparat namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mišića. Specijalna i jedinstvena formulacija klinički dokazanih supstanci efi..
1.099,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)