Apoteka Cvejić
Korpa

Vitabiotics

Brend: Vitabiotics
B17 Plus je dodatak ishrani koji sadrži amigdalin. Amigdalin je supstanca prisutna u košticama kajsije, koja poseduje antikancerogena svojstva - indukuje izumiranje kancerskih ćelija (apoptozuu).Delovanje: Princip rada vitamina B17 podseća na trojanskog konja: ćelijama raka za rast potrebna je..
1.890,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Feroglobin forte kapsule obezbeđuju optimalnu količinu gvožđa neophodnu za sintezu hemoglobina i sazrevanje crvenih krvnih zrnaca. Feroglobin forte kapsule su napravljene u posebnoj formulaciji - slow release - svaka granula je posebno modifikovana tako da oslobađa gvožđe u različito vreme. Zbog tog..
2.102,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Feroglobin B12 kapsule obezbeđuju optimalnu količinu gvožđa, vitamina i minerala neophodnih za sazrevanje crvenih krvnih zrnaca i sintezu hemoglobina . Feroglobin kapsule su napravljene u posebnoj formulaciji sa postepenim oslobađanjem tokom 24h i kontrolisanim dozama gvožđa. Zbog toga se odlično po..
1.507,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Feroglobin sirup je dodatak ishrani koji predstavlja jedinstvenu formulaciju gvožđa za regulaciju krvne slike, očuvanje zdravlja, povećanje otpornosti organizma. Feroglobin sirup je idealan za decu, ali i za odrasle koji imaju problem sa gutanjem. Prijatnog je ukusa narandže, poboljšava apetit, ob..
1.247,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Jointace COLLAGEN je dijetetski suplement namenjen za održavanje zdravih i pokretljivih zglobova i očuvanje zglobne hrskavice.Delovanje:smanjenju bola i ukočenosti zglobovapovećanju njihovu pokretljivostbržem oporavku nakon povredeJOINTACE COLLAGEN tablete sadrže hidrolizovani kolagen tip II, koji i..
2.397,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Menopace je dodatak ishrani koji sadrži niske doze sojih izoflavonida i 21-og nutrienta,a namenjen je ženama u menopauzi i nakon nje. Može se koristiti samostalno ili uporedo sa hormonskom terapijom (HRT). Pokazuje 85% efikasnosti u otklanjanju fizičkih i psihičkih simptoma menopauze.Delovanje:dopri..
1.321,50 RSD
Brend: Vitabiotics
Neurozan tablete sadrži nutriente za svakodnevnu ishranu mozga i očuvanje funkcija moždanih ćelija-memoriju i koncentraciju.Delovanje:Poboljšava kognitivne i mentalne aktivnosti narušene neurološkim poremećajima (demencija/parkinson),Poboljšava memoriju i koncentracijuUsporava starenje nervnih ćelij..
2.276,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Osteocare je dodatak ishrni koji pored kalcijuma sadrži još vitamin D3 (aktivni oblik), cink i magnezijum. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i procenat iskoristljivosti kalcijuma.Delovanje:Ugradnja kalcijuma u kosti i sprečavanje mogućnosti nastanka osteopenije i osteoporo..
1.063,50 RSD
Brend: Vitabiotics
Osteocare chewable je dodatak ishrani koji pored kalcijuma sadrži još vitamin D3 (aktivni oblik), cink, magnezijum, mangan, boron, selen i bakar. Njegova posebna formulacija obezbeđuje visoku rastvorljivost i procenat iskoristljivosti kalcijuma. Namenjene osobama sa otežanim gutanjem i ima prijatan ..
1.163,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Pregnacare him&her conception je dodatak ishrani namenjen za parove koji žele da imaju bebu. Pakovanje sadrži 60 tableta, 30 tableta Pregnacare Conception za nju ( sadrži potrebne nutriente za pomoć u uspostavljanju normalnog fertiliteta i reprodukcije), i  30 tableta Wellman Conception za ..
5.139,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Pregnacare Original kapsule sadrže kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne za pravilan razvoj nervne cevi ploda.Delovanje:Za kasniji tok trudnoće, neophodne su op..
1.804,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Tokom trudnoće i nakon porođaja, dešavaju se velike promene u organizmu žene, i ove promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoće kod ist..
1.996,10 RSD
Brend: Vitabiotics
Pregnacare Plus je dodatak ishrani koji pored pregnacare multivitaminske tablete i sadrži i dodatne kapsule sa omega 3 masnim kiselinama. Adekvatan unos omega 3 masnih kiselina od velikog je značaja u trudnoći, jer se 70% mozga bebe razvije do trenutka rođenja. Njegova primena se preporučuje posle t..
1.964,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Smirela dan je dodatak ishrani biljnog porekla, namenjen osobama sa povišenim nivoom stresa, nervoze i uznemirenosti tokom dana.Dejstvo: Valerijana utiče na ublažavanje stresa i napetosti, dok je hmelj poznat po prirodnom sedativnom dejstvu. Vitamini B6 i B12 zajedno sa folnom kiselinom pomažu ..
603,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Smirela noć je dijetetski suplement biljnog porekla, namenjen osobama koje tokom noći imaju problema sa uspavljivanjem i kvalitetom sna. Dejstvo: Smirela noć ima veće doze valerijane koje dovode do prirodno-sedativnog efekata, opuštanja mišića i tako olakšava uspavljivanje. Istraživanja pokazuju d..
628,50 RSD
Brend: Vitabiotics
Visionace original je dijetetski suplement sa vitaminsko-mineralnom formulacijom, u kombinaciji sa luteina, vitamina D, ekstrakt borovnice i citrusni bioflavonoidi koji su namenjeni kod osoba sa oslabljenom funkcijom oka. Delovanje:doprinosi odrzažavanju vidastaračka makularna degeneracija - ko..
1.373,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)