Apoteka Cvejić
Korpa

Vemax

Brend: Vemax
Synosteo kesice su dijetetski suplement koji ima jedinstven sastav u formi šumećeg praška. Prednost šumećeg praška je što se mnogo brže iskoristi u odnosu na tablete i kapsule jer su njihove soli već razgradjene pre nego što stignu do stomaka. Synosteo je kombinacija vitamina D3, kalcijuma i vitami..
2.258,00 RSD
Brend: Vemax
Selitop je dijetetski preparat koji u svom sastavu sadrži selen. Selen je veoma značajan za naš organizam. Pre svega je moćan antioksidans, štiti ćelije od oksidativnog stresa. Nedostatak selena dovodi do poremećaja štitne žlezde, kongitivnih slabosti, koronarnih bolesti, dijabetesa, tumora. Selen s..
1.498,00 RSD
Brend: Vemax
Salapon tablete su dijetetski preparat koji sadrži hidrolizovani lignin i laktulozu. Hidrolizovani lignin je moćan enterosorbens. Hidrolizovani lignin sadrži pore različitih veličina koje skupljaju veliki broj štetnih supstanci kao što su bakterije, virusi, neki paraziti, toksini, alergeni i štetni ..
980,00 RSD
Brend: Vemax
New Iron kapsule su dijetetski preparat kosi se koristi za normalno stvaranje crvenih krvih zrnaca i hemoglobina. Odličan je izbor za trudnice, sportiste i osobe kojima se javio nedostatak gvožđa (pubertet, menstrualno krvarenje, brz fizički razvoj, veganska i vegeterijanska ishrana). Zbog svoje str..
1.710,00 RSD
Brend: Vemax
Neuronal kapsule su dijetetski suplement koji sadrži specifičnu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom. Koriste se kod: bola u vratu bola u lumbalnoj regiji bola u regiji ramena i ruku lum..
2.942,00 RSD
HEPALIFE KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Vemax
Hepalife kapsule su dijetetski preparat koji se koristi kod oboljenja jetre. Predstavlja hepatoprotektor koji je novije generacije.  Primenjuje se:  u terapiji masne jetre, kod hroničnih inflamatornih oboljenja jetre (hepatitis B i C), u terapiji toksičnog oštećenja jetre (alkohol, lek..
2.155,00 RSD
Brend: Vemax
Filtrum tablete su dijetetski preparat na bazi hidrolizovanog lignina, koji je moćan enterosorbens, proizvod kisele hidrolize drveta. Hidrolizovani lignin sadrži pore različitih veličina koje skupljaju veliki broj štetnih supstanci kao što su bakterije, viruse, neki paraziti, toksini, alergeni i šte..
515,00 RSD
Brend: Vemax
Epineuron tablete predstvljaju dijetetski preparat koji se koristi u stanjima gde je došlo do oštećenja nerava, kao što su Parkinsonova bolest, Alchajmerova bolest, Multipla skleroza. Takodje, dobar efekat je pokazao u stanjima nakon moždanog udara, trauma centralnog nervnog sistema, kod neuropatsko..
2.873,00 RSD
Brend: Vemax
Combinerv je dijetetski suplement koji se koristi za poboljšanje nervne funkcije i  podršku terapiji neuropatskog bola. Sastav: alfa-lipoična kiselina (ALA) superoksid dismutaza (SOD)     Acetyl-L-karnitin vitamin B12  Superoksid dismutaza (SOD) je prva linija odbrane ..
2.531,00 RSD
Brend: Vemax
Chondryal Plus ampule predstavljaju proizvod koji se koristi kao zamena za sinovijalnu tečnost u zglobu kolena. Indikovan je za simptomatsko lečenje blagog do jakog osteoartritisa u kolenu. Chondryal plus služi kao lubrikant i mehanička pomoć. Služi kao privremena zamena za sinovijalnu tečnost. Ubla..
0,00 RSD
Brend: Vemax
Cardiovasc plus kapsule su dijetetski suplement koji u svom sastavu sadrži 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja. Koristi se kod:  smanjenja aterosklerotičnih plakova  smanjenja rizika od kardiovaskularnih oboljenja i smrtnosti regulisanja ni..
3.010,00 RSD
B12 KINDER ORAL SPREJ 20ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Vemax
B12 Kinder oral sprej je dijetetski preparat koji  pomaže normalnom funkcionisanju mozga i nervnog sistema, rastu i razvoju, normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca, jača imuni sistem. Ne sadrzi alkohol u svom sastavu. Pogodan je za korišćene kod dece iznad 4 godine.  Koristi se za: &..
0,00 RSD
Brend: Vemax
Arthronal kapsule su dijetetski preparat koji u svom sastavu sadrži kombinaciju 11 aktivnih sastojaka  koji dovode do regeneracije hrskavice i omogućavaju bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiču na proces formiranja kolagena i vezivnog tkiva i ostvaruju normalnu funkciju kostiju. Delovanj..
3.629,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)