Apoteka Cvejić
Korpa

Top ten

Brend: Top ten
Topten propanthen sun losion SPF50 je  hidratantni losion za negu i zaštitu od sunca. Pouzdano štiti i pruža dugotrajnu hidrataciju. Veoma efikasni, međusobno uravnoteženi UVA/UVB filteri obezbeđuju trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca i smanjuje rizik od alergije na sunce. Blagotvorna kombin..
900,00 RSD
Brend: Top ten
Topten propanthen sun losion SPF30 je  hidratantni losion za negu i zaštitu od sunca. Pouzdano štiti i pruža dugotrajnu hidrataciju. Veoma efikasni, međusobno uravnoteženi UVA/UVB filteri obezbeđuju trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca i smanjuje rizik od alergije na sunce. Blagotvorna kombin..
818,00 RSD
Brend: Top ten
Topten propanthen krema za lice SPF30 protiv starenja kože i pigmentacije pruža veoma efikasnu i trenutnu zaštitu od UVA/UVB zračenja. Sadrži prirodni antioksidans i pospešuje zaštitu kože lica od oštećenja koje uzrokuje sunce. Idealna je za svakodnevnu upotrebu. Lagana hidratantna tekstura sprečava..
550,00 RSD
Brend: Top ten
Topten olive after sun je lagana emulzija za negu tela posle sunčanja. Specijalno odabran biljni sastav deluje blagotvorno i umirujuće na kožu. Ekstrakti aloe vere, maslinovog i lavandinog ulja, uz dodatak pantenola osvežava i pruža osećaj prijatnosti pregrejanoj koži, umanjujući crvenilo i opekotin..
387,00 RSD
Brend: Top ten
Topten olive oil sprej SPF20 je preparat za tamnjenje na suncu sa maslinovim uljem u spreju. Daje sigurnu zaštitu a lep i preplanuo ten. Namenjen je zaštiti i nezi normalno osetljive, već potamnele kože. Kombinacija prirodnog maslinovog ulja i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera..
817,00 RSD
Brend: Top ten
Topten kids sensitive sprej SPF40 je posebno formulisana lagana emulzija namenjena sigurnoj zaštiti osetljive dečije kože za vreme boravka na suncu. Štiti od iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim uticajima. Kombinacija uljanog ekstrakta šargarepe i ulja masline uz efikasane međusob..
835,00 RSD
Brend: Top ten
Topten kids sensitive losion SPF50 je posebno formulisana lagana emulzija namenjena sigurnoj zaštiti osetljive dečije kože za vreme boravka na suncu od iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim uticajima. Kombinacija uljanog ekstrakta šargarepe i ulja masline uz efikasane međusobno ura..
820,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten oil SPF20 je preparat za tamnjenje na suncu sa karotenom u spreju. Daje potpunu zaštitu a lep i preplanuo ten. Namenjen je zaštiti i nezi normalno osetljive, već potamnele kože. Blagotvorna kombinacija vitamina E, prirodnih ekstrakata šargarepe, kamilice i vrlo efikasanih međusobno ur..
756,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion sprej SPF50 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i vrlo efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombina..
763,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF40 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
740,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF30 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
674,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF15 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
575,48 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten duo SPF20/SPF40 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Praktično pakovanje, sa dve boce u jednoj, rešava potrebe za različitim nivoima faktora zaštite tokom višednevnog izlaganja suncu. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe ..
805,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten dry SPF20 je suvo ulje za tamnjenje na suncu sa karotenom u spreju. Daje sigurnu zaštitu i zagarantovan preplanuo ten. Kombinacija vitamina E, prirodnih ekstrakata šargarepe, kamilice i vrlo efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje dugotrajnu negu i zaštitu od pre..
772,00 RSD
Brend: Top ten
Topten bebi sun krema je specijalno formulisana krema namenjena pouzdanoj zaštiti osetljive kože dece mlađeg uzrasta za vreme boravka na suncu od opekotina i iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim uticajima. Sadrži veoma efikasane međusobno uravnotežene UVA/UVB filtere koji stvaraju..
833,00 RSD
Brend: Top ten
Topten after sun gel je preparat za negu tela posle sunčanja. Obezbeđuje maksimalnu vlažnost, pa ga u cilju održavanja zdrave kože treba svakodnevno koristiti posle sunčanja. Blagotvorna kombinacija aloe vere i pantenola (provitamina B5) hladi, osvežava i pruža osećaj prijatnosti pregrejanoj koži, u..
308,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)