Apoteka Cvejić
Korpa

Tetesept

Brend: Tetesept
Delovanje:Bronchial Bath je medicinska kupka koja sadrži 4 posebno odabrana etarska ulja sa blagotvornim efektom na disajne puteve i dugotrajnim dejstvom. Opušta bronhije i olakšava disanje. Bronchial Bath kupka predstavlja jedinstvenu selekciju i mešavinu prirodnih etarskih ulja timijana, žalfije,..
921,00 RSD
Brend: Tetesept
Deep Relaxation je medicinska umirujuća kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom opuštanja tela i uma.U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže i dubokog opuštanja celog tela.Jedinstvena mešavina visokokvalitetnih etarskih ulja jasmina, ci..
921,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija kupka Hokus pokus sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava za kupanje je zagarantovana magičnom promenom boje iz žute u zelenu i voćnim mirisom breskve. Kupka se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečij..
234,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija penušava kupka Igra na kiši sadrži hranljive bademove proteine, sa prijatnim mirisom eukaliptusa i timijana, pogodne za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u zeleno, a dugotrajni mehurići pozivaju na igru. Kupka se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivi..
216,00 RSD
Brend: Tetesept
Joints & Muscles kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži biljne ekstrakte arnike i gaveza i visokokvalitetnim etarskim uljima ruzmarina, eukaliptusa, mirte i belog bora sa produženim efektom na mišiće i zglobove.U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi i blago..
921,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija kugla za kupanje Mala sirena sadrži hranljiva ulja semenki grožđa i avokada, sa prijatnim  voćnim mirisom borovnice, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u ružičasto. Kugla se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima prijatan voćni ..
450,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija penušava kupka Moj jednorog sadrži hranljive bademove proteine sa voćnim mirisom jagode za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u ružičasto. Zabavni oblik jednoroga i dugotrajni mehurići pozivaju na igru. Dermatološki testirano Ne sadrži parafin i miner..
219,34 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija kugla za kupanje Potraga za blagom sadrži hranljiva ulja semenki grožđa i avokada, sa prijatnim  voćnim mirisom, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo. Kugla se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima prijatan voćni miris. S..
450,00 RSD
Brend: Tetesept
Kupka Zimska čarolija je namenjena svima koji žele da odvoje vreme za sebe i pruže svom telu osećaj uživanja i relaksacije u toploj penušavoj kupki sa prijatnim “fruity – spicy” mirisom koji potiče od etarskog ulja kardamoma i ekstrakta šljive. Obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Proizvod je posebno name..
576,00 RSD
Brend: Tetesept
Kupka Zimska nežnost je namenjena svima koji žele da odvoje vreme za sebe i pruže svom telu osećaj uživanja i relaksacije u toploj penušavoj kupki sa prijatnim i “woody – spicy” mirisom koji potiče od etarskog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta. Obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Proizvod je posebno nam..
576,00 RSD
Brend: Tetesept
Perle za kupanje mali astronaut sadrži hranljive bademove proteine sa kakao puterom pogodne za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija dovodi do svetlucanja vode a dugotrajni mehurići pozivaju na igru. Kupka se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima p..
234,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Antistres so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom opuštanja tela i oslobađanja od nakupljenog stresa. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže. Sadrži prirodna etarska ulja lava..
187,00 RSD
Brend: Tetesept
Deep Relaxation morska so za kupanje sadrži etarska ulja narandže, bergamota, citronele i ekstrakt jasmina.Jedinstvena kombinacija ovih biljaka kreirana je za ublažavanje napetosti celog tela, obezbeđuje opuštanje i unutrašnji mir. Kombinacija morske soli i tople vode dovodi do dubokog opuštanja tel..
904,78 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Doza zahvalnosti sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.Ova opuštajuća so za kupa..
187,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija so za kupanje Gusarska avantura  sa svežim mirisom okeana, sadrži hranljivo ulje jojobe, pogodno za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo.  So se nalazi u zanimljivom pakovanju u obliku čaše, sa dečijim motivima i sadrži  zabavne konfete koje..
347,29 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Joints&Muscles so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži kamfor, arniku, gavez, ulje ruzma..
891,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)