Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Tetesept

Brend: Tetesept
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Winterheart svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta smokve obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu. Dermatološki testirano p..
451,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Gel za tuširanje Hello Happiness sa đumbirom i limunom stimuliše duh i telo i stvara primetno dobro raspoloženje. Redovnom primenom, koža dobija baršunast izgled i postaje mekana i glatka. Sadrži etarska ulje limete, korena đumbira, kore limuna, lista eukaliptusa, licee, mandarinine kore.Z..
450,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Krem gel za tuširanje Hello Beauty, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja magnolije i ekstrakta nara obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarsko ulje cveta magnolije i biljni ekstrakt nara. Redovnom  primenom dovodi do mekane, glatke i negovane kože. Za svakodnevnu upotrebu.&n..
450,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Zalogaj sreće sa breskvom i vanilom pruža poseban osećaj energije i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.So je lako rastvorljiva i spakovana u atra..
186,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Relaksirajića so svet vulkana sadrži kakao puterom sa slatkom voćnim mirisom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava za kupanje je zagarantovana magičnom promenom boje u crveno i slatkim voćnim mirisom. So se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i im..
233,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Komadić ljubavi sa grožđem i ribizlom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.Ova opuštajuća so za kupanje namenjena ..
186,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Joints&Muscles so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i deluje na koštano-mišićni sistem. Sadrži kamfor, arniku, gavez, ulje ruzma..
864,01 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija so za kupanje Gusarska avantura  sa svežim mirisom okeana, sadrži hranljivo ulje jojobe, pogodno za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo.  So se nalazi u zanimljivom pakovanju u obliku čaše, sa dečijim motivima i sadrži  zabavne konfete koje..
340,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Relaksirajuća so za kupanje Doza zahvalnosti sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.Ova opuštajuća so za kupa..
186,00 RSD
Brend: Tetesept
Deep Relaxation morska so za kupanje sadrži etarska ulja narandže, bergamota, citronele i ekstrakt jasmina.Jedinstvena kombinacija ovih biljaka kreirana je za ublažavanje napetosti celog tela, obezbeđuje opuštanje i unutrašnji mir. Kombinacija morske soli i tople vode dovodi do dubokog opuštanja tel..
864,65 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Antistres so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom opuštanja tela i oslobađanja od nakupljenog stresa. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže. Sadrži prirodna etarska ulja lava..
186,00 RSD
Brend: Tetesept
Perle za kupanje mali astronaut sadrži hranljive bademove proteine sa kakao puterom pogodne za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija dovodi do svetlucanja vode a dugotrajni mehurići pozivaju na igru. Kupka se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima p..
233,00 RSD
Brend: Tetesept
Kupka Zimska nežnost je namenjena svima koji žele da odvoje vreme za sebe i pruže svom telu osećaj uživanja i relaksacije u toploj penušavoj kupki sa prijatnim i “woody – spicy” mirisom koji potiče od etarskog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta. Obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Proizvod je posebno nam..
553,00 RSD
Brend: Tetesept
Kupka Zimska čarolija je namenjena svima koji žele da odvoje vreme za sebe i pruže svom telu osećaj uživanja i relaksacije u toploj penušavoj kupki sa prijatnim “fruity – spicy” mirisom koji potiče od etarskog ulja kardamoma i ekstrakta šljive. Obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Proizvod je posebno name..
553,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija kugla za kupanje Potraga za blagom sadrži hranljiva ulja semenki grožđa i avokada, sa prijatnim  voćnim mirisom, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo. Kugla se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima prijatan voćni miris. S..
447,00 RSD
Brend: Tetesept
Delovanje:Dečija penušava kupka Moj jednorog sadrži hranljive bademove proteine sa voćnim mirisom jagode za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u ružičasto. Zabavni oblik jednoroga i dugotrajni mehurići pozivaju na igru. Dermatološki testirano Ne sadrži parafin i miner..
234,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 25 (2 strana)