Apoteka Cvejić
Korpa

Terranova

Brend: Terranova
Terranova vitamin D3 Vitamin D3 je u obliku holekalciferola koji se u bubrezima pretvara u kalcitrol, aktivni oblik vitamina D3, a kalcitriol poboljšava apsorpciju kalcijuma i fosfora i stimuliše sintezu osteokalcina (proteina koji utiče na izgradnju kostiju).Aktivni sastojci:Stabilizovane piri..
2.155,00 RSD
Brend: Terranova
OpisSelen je esencijalni mikroelement, Uloga Selena u organizmu je da doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štitaste žlezde, spermatogenezi. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. U vitaminskim dodacima selen nalazimo u organskom (selenometionin) i neorganskom obliku (N..
2.100,00 RSD
Brend: Terranova
Terranova probiotik sa prebiotikom kapsula obezbeđuje 5 različitih vrsta prebiotika. Kombinacija probiotika sa prebiotikom omogučuje efikasnije i brže dejstvo probiotske kulture.Preporučuje se: Kod gorušice Kod malapsorpcije Kod stanja hiatus hernia Kod poremećaja crevne flore uz..
2.839,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA PRENATAL KAPSULE - Kompletan multivitaminski kompleks prilagođen povećanim potrebama kod trudnica i dojilja- Sadrži odmah raspoloživ aktivni oblik folne kiseline- Sadrži DHK - Omega 3 masne kiseline- Sadrži gvožđe i magnezijum- Ne izaziva opstipaciju- 100% bez štetnih aditiva- Pogodan..
2.547,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova Ma Ca 2:1 Complex podrazumeva aktivne sastojke magnezijuma, kalcijuma I oligosaharida u sinergiji sa Magnifood sastavom (Stabilizovane pirinčane mekinje, herba ječma , list koprive, izdanci rastavića, koren đumbira, zrna mladog ovsa, cvet i list lucerke, izdanci rastavića).Preporučuje ..
1.601,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA LIVING MULTIVITAMIN ZA ŽENE KAPSULE Mutivitaminsko mineralna formulacija namenjena ženama. Iako su esencijalni nutrijenti kod žena i muškaraca isti, količina pojedinačnih nutrijenata koji su potrebni za optimalno zdravlje se ipak razlikuje među polovima. Dejstvo je unapređeno dod..
3.078,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA LIVING MULTIVITAMIN SPORT KAPSULE Multivitaminsko mineralna formulacija koja je namenjena sportistima i osobama koje se bave fizičkim aktivnostima. Iako su esencijalni nutrijenti isti kod osoba koji redovno vežbaju i kod onih koji ne vežbaju, količina pojedinačnih nutrijenata koji su ..
2.771,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA LIVING DEČIJI MULTIVITAMINIMultivataminski dodatak ishrani namenjen deci uzrasta od 4 do 12 godina koji omogućava uravnotežen unos hranljivih materija i poboljšava kvalitet života dece. Proizvod ne sadrži dodati šećer, aditive, soju, i gluten. Organski i veganski proizvod.Način upotrebe:&n..
2.914,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova kvercetin je dijetetski proizvod koji umiruje polensku alergiju, sprečava oslobađanje histamina i ima antiinflamatorno dejstvo.Listovi koprive ili bioaktivne komponente prisutne u njenim žarnim dlakama umanjuju inflamatorni odgovor, sekreciju histamina i deluju na isti način kao i..
3.705,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Asai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke. Ubikinon se i prirodno se javlja u o..
2.648,00 RSD
Brend: Terranova
OpisTerranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Asai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke. Ubikinon se i prirodno se javlj..
4.706,00 RSD
Brend: Terranova
OpisHrom je važan mineral koji je često zanemaren iako ga u telu ima od 4-6 mg. Važan je za ispravan metabolizam ugljenih hidrata i stimuliše aktivnost insulina. Istraživanja kažu da može da utiče na regulaciju glukoze u krvi (glikozilirani hemoglobin- HbA1C) kod dijabetesa tipa 2.Hrom je esenc..
1.505,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA GVOŽĐE KAPSULE - gvožđe, koje se lako apsorbuje. Ne izaziva opstipaciju ni mučninu. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa u krvi.Namena:-Kod manjka gvožđa i malokrvnosti-Kod hroničnog umora i iscrpljenosti-Kod nedostatka u ishraniNačin upotrebe: 1 kapsula dnevno uz obrokSasta..
1.464,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA GLUKOZAMIN & MSM KOMPLEKS KAPSULE Ovaj suplement pored blagotvornog delovanja na hrskavicu i kosti ima i sastojak koji deluje antiinflamatorno, te otklanja bol - smola bosvelije. Hronične upale su češće kod starijih osoba i sportista, kao rezultat autoimune reakcije, mada se može ..
2.600,00 RSD
Brend: Terranova
Opis:Terranova suplement Folat - gde je standardna folna kiselina zamenjena metilfolatom jer su naučna istraživanja pokazala da veliki procenat ljudi ima genetsku mutaciju koja sprečava da se folna kiselina pravilno metaboliše. Namenjen je za:-Za trudnice-Za pravilan rast i razvoj ploda-Kod megalobl..
2.150,00 RSD
Brend: Terranova
TERRANOVA CINK KAPSULE 15MG - Ovaj važan mineral se nalazi u svim živim tkivima. Cink aktivira preko 200 enzima u organizmu a bisglicinatni oblik omugućava maksimalnu apsorbciju. Na njega negativno utiče fitinska kiselina iz žitarica, oksalna kiselina (spanać, čokolada, čaj) i kalciju..
1.533,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 20 (2 strana)