Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Solgar

Brend: Solgar
Opis proizvodaProizvod Solgar Liquid Vitamin D3 62,5mcg,rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski proizvod hrana sa medicinskom namenom sa vitaminom D, namenjena za odraslu populaciju. Koristi se u ishrani osoba za održavanje normalne funkcije koštano-zglobnog sistema, kod izražene hipovitaminoze vit..
2.802,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaPrirodni vitamin D3 iz ulja riblje jetre u kapsulama. Neophodan za ravnotežu kalcijuma i fosfata u organizmu te za rast i mineralizaciju kostiju i zuba. Važan za apsorpciju i iskoristivost kalcijuma. Ojačava imunitet produkcijom i aktivacijom antitela i makrofaga.Vitamin D direktno uti..
1.407,96 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaZa zdravlje imunog sistema.Snažno antioksidativno dejstvo.Protiv umora i iscrpljenosti.Za sintezu kolagena i zdravlje krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože i zuba.Sastav1 tableta sadrži:500mg vitamina C (kao L-askorbinska kiselina)Način upotrebe1 tableta dnevno uz obrok.Pakovanje: 10..
1.601,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaVitamin C 500 za žvakanje prijatnog ukusa, dostupan u svakoj prilici. Smanjuje oslobađanje i potiče razgradnju histamina kod alergijskih reakcija.Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju i..
2.055,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaVitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, adjuvantnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje.Vitamini B kompleksa su rastvorljivi u vodi, a pošto ih organizam ne može sa..
3.169,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaVitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rad nervnog sistema, za adjuvantnu terapiju srca i krvnih sudova, kod povišenih nivoa masti, za lep izgled kože i kvalitet sluznice, za opuštanje i dobro raspoloženje.Vitamini B kompleksa su rastvorljivi u vodi, a pošto ih organizam ne može..
3.112,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaJedinstvena sinergijska formula sa klinički dokazanim učinkom. Ubrzava metabolizam, podstiče sagorevanje masti i potrošnju kalorija.EKSTRAKT ZELENE KAFE (Coffea canephora robusta Pierre) SVETOL®:• podstiče gubitak telesne težine • podstiče iskorišćavanje masti kao izvora energije • sma..
4.840,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaZa zdravu kožu, kosu i nokte. Hrani i obnavlja kožu, nokte i kosu te im vraća sjaj. Povećava elastičnost kože i stvaranje kolagena, podstiče rast i čvrstoću noktiju.Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najefikasniji proizvodi..
2.294,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSnažan antioksidans, neophodan za normalnu funkciju imunog sistema, tiroidne žlezde i spermatogeneze. Visoka bioraspoloživost selena u obliku L- selenometionina.Selen je jedan od elemenata u tragovima nužno potreban u sastavu enzima prisutnih u našem organizmu čiji je zadatak zaštita o..
2.232,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaNutrijenti neophodni mami i bebi pre i tokom trudnoće i za vreme dojenja. Za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.Osigurava u gestaciji preporučene doze folne kiseline, gvožđa i joda.Trudnoća i vreme dojenja posebna su stanja koja zahtevaju uravnotežen odnos svih neophodnih..
2.055,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaProizvod Solgar Omnium je dijetetski proizvod - hrana sa posebnom medicinskom namenom, obogaćen vitaminima, mineralima i bioaktivnim jedinjenjima, namenjen održavanju normalnih fizioloških procesa u organizmu i obezbeđivanju dodatnih količina ovih nutrijenata u slučaju nepravilne ishra..
4.082,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije.Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali). Kao r..
2.802,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije.Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali). Kao r..
2.415,00 RSD
SOLGAR MULTI-NUTRIENT TABLETE A60
NEMA NA LAGERU
Brend: Solgar
Opis proizvodaJedinstvena formulacija vitamina i minerala u jednoj tableti.Bogata Multi-Nutrient Formula donosi sve organizmu potrebne vitamine i minerale, dodatno obogaćene ekstraktima iz 15 biljaka i 2 alge, te probavnim enzimima. Namenjena je aktivnim mladim ljudima kao i osobama srednjeg doba, k..
5.670,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaVitamin B12 doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom metabolizmu homocisteina, normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.Solgar Methylcobalamin (Vitamin B12) namenjen je osobama kojima B12 nedostaje u..
2.069,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaVisoko efikasan izvor magnezijuma u citratnom obliku najviše apsorpcije.Sudjeluje u stvaranju stanične energije (ATP), transportu glukoze u stanice, neuromuskularnom prijenosu podražajai metabolizmu kalcija za kardiovaskularno zdravlje kod migrena, fibromijalgija, grčeva u mišićima, PM..
2.430,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 40 (3 strana)