Apoteka Cvejić
Korpa

Solgar

Brend: Solgar
Opis proizvodaSložena antioksidativna formula čiji aktivni sastojci kao što su vitamini C, E, B2 te cink, selen, mangan i bakar pridonose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Današnji način i stil života, brzi ritam i nemogućnost da svaki dan jedemo sveže skuvane obroke u miru i bez opterećenj..
4.470,65 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSnažna formulacija koja u samo jednoj kapsuli dnevno.Sadrži 5 mg astaksantina iz alge Haematococcus pluvialis, prirodnog izvora s najvećom koncentracijom astaksantina.Astaksantin je karotenoidni pigment iz skupine ksantofila. Prirodno se nalazi u mnogobrojim morskim životinjama (ribe, ..
3.234,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaZa jačanje imuniteta. Solgar Beta 1,3 glukan preporučuje se za jačanje imuniteta kod infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, hroničnih upala te hematoloških i autoimunih bolesti. Koristan je tokom postoperativnog oporavka, za brže zarastanje rana..
3.419,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgarov nedavno formulisani Beta glukan - imuno kompleks sadrži sastojke koji, prema istraživanjima, pospešuju normalnu funkciju imunog sistema. Ova jedinstvena kombinacija beta-1,3/1,6-glukana, zove, Estera-C®, vitamina D3, cinka, bakra i selena pomaže u održavanju funkcije imunog si..
3.326,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaPrirodni izvor karotenoida iz okeanske alge Dunaliella salina.Zaštitna uloga kod štetnog djelovanja UV zraka i priprema kože za sunce.Izvor karotenoida: alfa- i beta-karoten, lutein, zeaksantin, kriptoksantin.Solgar Prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidan..
2.115,00 RSD
Brend: Solgar
Delovanje:Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, učestvuju i u sintezi nukleinskih kiselina te aktivaciji folne kiseline. Bioti..
1.685,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaZa zdravlje kože, kose i noktiju.Snažan antioksidans.Doprinosi normalnoj funkciji mozga.Cink u maksimalno apsorbujucoj formi helata čime se postiže visoka bio-raspoloživost.Kao takav, povoljno utiče na metabolizam makronutrijenata i ugljenih hidrata i na sintezu proteina.Bitan je i u o..
2.007,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvoda• Cink doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, ugljenih hidrata i normalnoj sintezi proteina.• Doprinosi održavanju normalne kose, kože i noktiju.• Cink takođe doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, kao i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi.• Značajan je nje..
2.078,33 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSpecijalna formulacija biljnih ekstrakata i digestivnih enzima. Za smanjenje digestivnih tegoba. Pomoć pri varenju hrane.Enzimi biljnog porekla koji se koriste u ovoj mešavini učinkoviti su u većem rasponu pH vrednosti u odnosu na životinjske enzime i pomažu u probavi ugljenih hidrata,..
1.462,50 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar curcumin ima 185 puta bolju bioraspoloživost u poređenju sa standardnim ekstraktom kurkumina, 6,8 puta bržu apsorpciju,biomimetičan (sličan prirodnom).Poboljšava disanje, podstiče zdrav protok sluzi u bronhijama i ždrelu.Tretira mišiće i zglobove, isceljuje zapaljene zglobove i ..
3.720,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaPrirodni vitamin E u ovom preparatu, d-alfa-tokoferol, ima izuzetno visoku biološku aktivnost, i do 200% veću u odnosu na sintetski oblik vitamina E. Štiti ćelije od oštećenja, sprečava oksidaciju masti i proces ateroskleroze.Vitamin E je jedan od najvažnijih antioksidanata. Organizam ..
2.065,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaJedinstvena patentirana formula koja sadrži bioflavonoide citrusa, prah ploda šipka i ekstrakt ploda acerole.Doprinosi zdravlju imunog sistema i zadržava se u ćelijama imunog sistema do 24 sata.Nežan, visokoapsorbujući oblik vitamina C.Odličan antionsidans.Idealan i za osetljiv želudac..
1.964,00 RSD
Brend: Solgar
Delovanje:Folna kiselina je vitamin rastvorljiv u vodi. Ljudski organizam ne može sam sintetisati folnu kiselinu pa ju je neophodno dodatno uzimati u vidu suplemenata. Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Jedno ..
927,02 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaPotpomaže pravilan rast tkiva materice tokom trudnoće. Preporučuje se trudnicama i ženama koje planiraju trudnoću. Podrška zdravlju žena i muškaraca svih životnih dobi. Poznat pod imenom vitamin B9.SOLGAR FOLAT 400 μg je dodatak prehrani koji sadrži kalcijumov-L-metillfolat (Metafolin®..
1.873,37 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaSolgar VM-75® je kvalitetna, biološki izbalansirana formulacija za potrebe ishrane kod osoba sa neurološkim oboljenjima ili drugim stanjima koja su posledica deficita vitamina B grupe. Ta bogata formula izuzetno je efikasna u obezbeđivanju za organizam važnih hranljivih materija, od vi..
2.439,00 RSD
Brend: Solgar
Delovanje:Gvožđe je osnovna komponenta za izgradnju hemoglobina i mioglobina, čime učestvuje u transportu tkivnih ćelija kiseonikom. Takođe, gvožđe je esencijalni sastojak mnogih enzima koji utiču na metabolizam i stvaranje ATP-a (osnovni izvor energije u organizmu), te sintezu kolagena, neurotransm..
1.958,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 38 (3 strana)