Apoteka Cvejić
Korpa

Sinefarm

Brend: Sinefarm
Delovanje: Ekstrakt korena belog sleza sadrži dosta sluzi koja u tankom sloju prekriva sluznice i na taj način ih štiti od nadražaja. Zbog toga se koristi kod katara respiratornih organa, upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala, kao i za smirivanje upala i iritacije sluznice organa za varenje ..
291,84 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: Bokvica sadrži tanine, pektine, limunsku kiselinu, vitamin C, saponozide i fitoncide. Takođe sadrži dosta sluzi, ulja, belančevina i šećera. Među lekovitim biljkama poseduje najjače antibakterijsko delovanje dokazano još 1958. godine kada su u njoj otkriveni fitoncidi. Deluje kod raz..
287,00 RSD
Brend: Sinefarm
Cinkova pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta Cinkova pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili vir..
117,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Sirup sadrži tri aktivne komponente od kojih su dve (Sena i Frangula) poznate po laksantnom dejstvu. Aktivni principi ovih antrahinonskih droga stimulišu Auerbahov pleksus pojačavajući peristaltiku i sekreciju, povećavaju masu stolice, omekšavaju je i inhibiraju resorpciju vode. Aktivne ko..
300,00 RSD
Brend: Sinefarm
Osobine i delovanje: Supstance od kojih je sastavljen ovaj preparat zajedno sa ekstraktom dobijenim od 11 pažljivo odabranih biljaka (žalfija, kamilica, nana, bokvica, gavez itd.) svaka na svoj način potpomažu u otklanjanju inflamatornih i bolnih senzacija u stanjima zapaljenja desni, pulpe, paraden..
210,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: U cvetovima kantariona nalaze se bojene materije: do 0,4% hipericina, flavonoida, do 0,3% etarskog ulja sa terpenima, i do 10% tanina. Herba (cvet sa stabljikom) sadrži i do 3% hiperforina, materije sa antibiotskim delovanjem. Kantarion ima antiseptično, antiupalno, sedativno, analge..
348,00 RSD
Brend: Sinefarm
Fitovag vaginalete su sredstvo za intimnu higijenu žena.Delovanje:Pokazali su se korisnim u otklanjanju postmenopauzalnih simptoma ženskih polnih organa.Vitamini A, D i E pospešuju revitalizaciju epitela, poboljšavaju  mikrocirkulaciju, odstranjuju slobodne radikale, ubrzavaju regeneraciju ošte..
348,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Supozitorije sa glicerolom u podlozi od želatina najčešće se koriste kod blažih oblika zatvora gde nije potrebna dugotrajna terapija i gde je lečenje ovog poremećaja onemogućeno upotrebom oralnih preparata iz bilo kog razloga.Sastav:Glicerol (Glycerolum) u odgovarajućoj podlozi – želatin (..
348,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Ihtiol kao aktivna komponenta (10%) u podlozi od vazelina i lanolina deluje antiseptički, antiflogistički, keratoplastički i ublažava svrab. Povoljno deluje kod gljivica na koži, gnojnih čireva, ekcema, dermatitisa itd.Sastav:Ihtiol, vazelin, lanolinNačin primene:Mast se primenjuje spolja,..
423,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: Aktivne komponente preparata ispoljavaju ekspektorantno, bronho-spazmolitičko i antiseptično delovanje.Saponini koje sadrži koren jagorčevine potpomažu ekspektoraciju. Pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija, razređuju gusti sekret i olakšavaju iskašljavanje, blagim nadražajem vagusn..
287,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Artičoka sadrži gorke i druge sastojke koji vraćaju apetit i pomažu varenje. Njeni aktivni principi povoljno utiču na jetru, stimulišući izlučivanje žuči i time bolje varenje masti. Smanjuju povećane masti i nivo holesterola u krvi. Smanjuju ureu u krvi, pojačavajući njeno izbacivanje mokr..
276,48 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Danas se zna da lekovite supstance iz ekstrakta korena ili herbe biljke Echinacea purpurea i angustifolia utiču na povećenje broja leukocita i stimulaciju fagocitoze, tj. povećavaju produkciju T-limfocita i migratornu sposobnost leukocita. Stimulišu tzv. nespecifični imuni odgovor koji pre..
272,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Efekti se sastoje u boljoj prokrvljenosti miokarda i koronarnih krvnih sudova, povećanoj toleranciji miokarda na manjak kiseonika i većoj snazi kontrakcija srčanog mišića. Tinktura takođe normalizuje povišeni krvni pritisak.Preparat se može primeniti za ublažavanje tegoba kod: početne insu..
272,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Preparat koprive je bogat mineralima i oligoelementima (Na, K, Fe, Mg, Ca, P); vitaminima A, C i oko 0,2% vitamina E; biljnim hormonima i hlorofilom koji potpomažu u lečenju slabokrvnosti i jačanju otpornosti organizma. List koprive je diuretik, antihemoragik, antidijabetik. Koristi se u t..
272,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Koren valerijane sadrži aktivne materije tzv. valepotrijate koji deluju sedativno na centralni i vegetativni nervni sistem. Takođe sadrži i male količine alkaloida. Valerijanska kiselina deluje spazmolitički i relaksirajuće na muskulaturu te pomaže kod crevnih kolika, grčeva, dismenoreje, ..
272,00 RSD
Brend: Sinefarm
Mast protiv hemoroida - sa uljanim ekstraktom cveta kantariona, nevena, kamilice, kokoca, semena divljeg kestena, korena gaveza, lincure i sveže šargarepe.Delovanje:Kantarion ima antiseptično, antiupalno, sedativno, analgetičko i epitelizirajuće dejstvo, te se koristi tradicionalno kod opekotina, za..
384,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 32 (2 strana)