Apoteka Cvejić
Korpa

Šaljić melemi

Striet melem je preparat koji se koristi kao prevencija nastajanja strija i uklanjanja već postojećih. Veoma bitno ga je koristiti u toku trudnoće jer tada dolazi do istezanja i pucanja kože a samim tim i do pojave strija. Uz redovno korišćene Striet melema pojava strija se izbegava i koža ostaje po..
981,00 RSD
Pronasol melem SPF40 je preparat koji se koristi u toku izlaganja sunčevim zracima. On hrani, čuva i sprečava perutanje kože. Efikasno štiti od štetnih UVA i UVB zraka. Sastav: kombinacija sastojaka prirodnog porekla Upotreba: Kako bi se koža zaštitila od opekotina na suncu, pre izlaska na sunča..
1.156,00 RSD
Pronasol melem SPF20 je preparat koji se koristi u toku izlaganja sunčevim zracima. On hrani, čuva i sprečava perutanje kože. Efikasno štiti od štetnih UVA i UVB zraka. Sastav: kombinacija sastojaka prirodnog porekla Upotreba: Kako bi se koža zaštitila od opekotina na suncu, pre izlaska na sunča..
848,00 RSD
Pronasol melem natural je preparat koji se koristi u toku izlaganja sunčevim zracima. On hrani, čuva i sprečava perutanje kože. Sastav: kombinacija sastojaka prirodnog porekla Upotreba: Kako bi se koža zaštitila od opekotina na suncu, pre izlaska na sunčanje premazati celu površinu kože sa dosta..
735,00 RSD
Pronasol melem kids SPF40  je preparat koji se koristi za zaštitu nežne dečije kože prilikom izlaganja sunčevim zracima. On omogućava 40 puta duže izlaganje sunčevim zracima nego bez zaštitnog faktora  i garantuje efikasnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Sastav: kombinacija sastojaka prir..
1.156,00 RSD
Mentaten melem je preparat koji se koristi za negu kože lica i tela. Redovnom upotrebom koža postaje meka i glatka. Osobe koje imaju izražene bore, ukoliko redovno upotrebljavaju melem, mogu vidno da  ih smanje. Upotreba: Uveče, tupfer natopiti Mentatenom i dobro prebrisati lice i vrat. Zatim..
912,00 RSD
Mel-op G melem je preparat za spoljašnju upotrebu. Napravljen je u vidu masti i ima antiinflamatorno, antimikrobno, analgetičko i astrigentno dejstvo. U svojoj podlozi ima nerafinisan pčelinji vosak i maslinovo ulje zbog čega su njegova dejstva dodatno izražena. Produžavaju dejstvo preparata na mest..
756,00 RSD
Mel-op E melem veoma brzo i efikasno deluje na opekotine prvog stepena. Čim se stavi na ozleđeno mesto, bol se smanji i crvenilo veoma brzo nestane. Odličan rezultat pokazuje u otklanjanju ožiljaka koji su nastali nakon opekotina i drugih povreda. Sastav: ekstrakti lekovitih biljaka podloga u koj..
1.156,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)