Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Quixx

Brend: Quixx
Quixx sprej pomaže pri oporavku nazalnih funkcija i olakšava disanje.Delovanje:efikasno otklanja nazalnu i sinusnu kongestiju nastalu zbog prehlada, gripa i alergijaaktivno štiti nazalne šupljinehidrira nazalnu sluzokožuSastav:prirodna morska vodaprečišćena vodaKoncentracija soli je približno ekviva..
658,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx soft sprej sa dodatkom aloe vere je izotonični nazalni sprej koji sadrži prirodnu morsku vodu iz Atlantskog okeana sa vrednim mineralima i elementima u tragovima.Delovanje:Svakodnevna nega i čišćenje nosaPomaže u prevanciji nazalnih simptoma prehladeOlakšava stanje suve, iritirane i bolne sluz..
632,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx extra sprej je hipertonični nazalni sprej (koncentracija soli je ekvivalentni približno 2,6% NaCl).Delovanje:olakšava nazalnu i sinusnu kongestiju kod gripa i prehladeaktivno čisti nazalne putevejako osvežavaZbog visoke koncentracije soli u odnosu na sluzokožu nosa, Quixx extra izvlači višak t..
670,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)