Apoteka Cvejić
Korpa

Podravka

Brend: Podravka
Opis proizvoda Lino keksolino je bezmlečna instant kaša koja se uz dodatak prokuvanog i prohlađenog mleka pretvara u izuzetno ukusan obrok za mališane. Pahuljice od žitarica obogaćene su sa sedam vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te predstavljaju energetski bogat i uravnotežen ob..
366,00 RSD
Brend: Podravka
Opis proizvoda Lino frutolino je mlečna instant kaša koja se uz dodatak prokuvane i prohlađene vode pretvara u izuzetno ukusan obrok za mališane. Pahuljice od žitarica obogaćene su sa sedam vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te predstavljaju energetski bogat i uravnotežen obrok, n..
322,00 RSD
Brend: Podravka
Opis proizvoda Lino čokolino i lešnik je bezmlečna instant kaša koja se uz dodatak prokuvanog i prohlađenog mleka pretvara u izuzetno ukusan obrok za mališane. Pahuljice od žitarica obogaćene su sa sedam vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te predstavljaju energetski bogat i uravno..
367,00 RSD
Brend: Podravka
Opis proizvoda Lino čokolino je bezmlečna instant kaša koja se uz dodatak prokuvanog i prohlađenog mleka pretvara u izuzetno ukusan obrok za mališane. Pahuljice od žitarica obogaćene su sa sedam vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te predstavljaju energetski bogat i uravnotežen obr..
394,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)