Apoteka Cvejić
Korpa

Pharmaswiss

Brend: Pharmaswiss
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
1.043,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina.Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stva..
3.357,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa.Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničnom anemijom(nedostatak gvožđa)Ženama koje ..
2.918,40 RSD
Brend: Pharmaswiss
MamaVit Plus je najsavremenija formulacija za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.Delovanje:MamaVit plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće. U pomenutim periodima znatno su povećane potrebe o..
1.944,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Mamavit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Delovanje:Posledice deficita vitamina i/ili minerala kod majke mogu biti anemija i iscrpljenost, dok kod beba može doći do usporenog rasta i promena na koži i slu..
1.115,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Omega Defend je dijetetski proizvod za zaštitu srca i krvnih sudova.Delovanje:Bolesti srca i krvnih sudova spadaju među vodeće zdravstvene probleme.Povišene vrednosti masnoća u krvi podstiču razvoj ateroskleroze čime je ozbiljno ugrožena cirkulacija.Velika pomoć u zaštiti srca i krvnih sudova postiž..
1.127,00 RSD
SMECTA GO KESICE A12
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
Opis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da: Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz Vašeg organizma Štiti inte..
675,00 RSD
SMECTA KESICE 3.76G A10
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
Šta je lek Smecta i čemu je namenjen:Smecta je prašak za pripremu oralne suspenzije. Aktivna supstanca je diosmektit, prirodni silikat aluminijuma i magnezijuma. Zahvaljujući slojevitoj strukturi, kao i velikoj sposobnosti vezivanja drugih supstanci, diosmektit štiti sluzokožu probavnih puteva tako ..
445,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
U pravo vreme, na pravom mestu, svih 24 sata!Swiss+ Mg 24 su Mg 24 troslojne tablete sa postepenim oslobađanjem tokom 24h.Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj sintezi proteina, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrp..
675,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Multi 24 tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24h. Sadrži odabrane vitamine i minerale koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma tokom života i optimalno odvijanje svih procesa koji se u telu dešavaju.Vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnog..
1.043,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Troslojna tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24 sata"Brzi sloj" - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 5 minuta."Srednji sloj" - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 45 minuta."Spori sloj" - 500 mg vitamina C se oslobađa nakon 8 sati.Viramin C:Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog..
756,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)