Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Pharmaswiss

SWISS+ VITAMIN C 24 TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Troslojna tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24 sata"Brzi sloj" - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 5 minuta."Srednji sloj" - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 45 minuta."Spori sloj" - 500 mg vitamina C se oslobađa nakon 8 sati.Viramin C:Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog..
619,00 RSD
SWISS+ MULTI 24 TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Multi 24 tableta sa postepenim oslobađanjem tokom 24h. Sadrži odabrane vitamine i minerale koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma tokom života i optimalno odvijanje svih procesa koji se u telu dešavaju.Vitamin C doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, održavanju normalnog..
775,00 RSD
SWISS+ MAGNEZIJUM 24 TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
U pravo vreme, na pravom mestu, svih 24 sata!Swiss+ Mg 24 su Mg 24 troslojne tablete sa postepenim oslobađanjem tokom 24h.Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj sintezi proteina, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrp..
619,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Šta je lek Smecta i čemu je namenjen:Smecta je prašak za pripremu oralne suspenzije. Aktivna supstanca je diosmektit, prirodni silikat aluminijuma i magnezijuma. Zahvaljujući slojevitoj strukturi, kao i velikoj sposobnosti vezivanja drugih supstanci, diosmektit štiti sluzokožu probavnih puteva tako ..
0,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Opis proizvoda:Protiv dijareje, zaustavlja i leči!Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.Dokazano je da: Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz Vašeg organizma Štiti inte..
0,00 RSD
RAPIDOL S KAPSULE 10X400MG
SUPER CENA
Brend: Pharmaswiss
Opis proizvodaAktivni sastojak (koji čini da lijek djeluje) je ibuprofen. On pripada grupi ljekova poznatih kao nesteroidni antiinflamatorni ljekovi. Nesteroidni antiinflamatorni ljekovi pružaju olakšanje tako što mijenjaju odgovor tijela na bol, oticanje i visoku temperaturu.Rapidol S 400 mg kapsul..
0,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Omega Defend je dijetetski proizvod za zaštitu srca i krvnih sudova.Delovanje:Bolesti srca i krvnih sudova spadaju među vodeće zdravstvene probleme.Povišene vrednosti masnoća u krvi podstiču razvoj ateroskleroze čime je ozbiljno ugrožena cirkulacija.Velika pomoć u zaštiti srca i krvnih sudova postiž..
937,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Mamavit je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.Delovanje:Posledice deficita vitamina i/ili minerala kod majke mogu biti anemija i iscrpljenost, dok kod beba može doći do usporenog rasta i promena na koži i slu..
1.176,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
MamaVit Plus je najsavremenija formulacija za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.Delovanje:MamaVit plus je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena, pre, tokom i posle trudnoće. U pomenutim periodima znatno su povećane potrebe o..
1.939,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Globifer plus je pomoćno lekovito sredstvo,namenjeno lečenju anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa.Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice,slabosti i zamora.Preporučuje se:Osobama sa dokazanom sideropeničnom anemijom(nedostatak gvožđa)Ženama koje ..
3.284,00 RSD
Brend: Pharmaswiss
Delovanje:Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina.Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stva..
3.189,00 RSD
ARTELAC SPLASH KAPI ZA OČI 10ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Pharmaswiss
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)